Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik randid volt a legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik randid volt a legnagyobb csalódás?

Figyelt kérdés

Vizuális hazugság tekintetében:

Pl 180-nak mondta magát de mire odaért már csak 160 lett, vagy elfelejtett szólni arról h csak heti egyszer fürdik és a randitok a 6. napra esett, esetleg foghiány stb.

Nekem határozottan az amikor a csajt vártam a liftnél, lassan nyílik az ajtó (amin éppen kifért), és kijött a hasa, majd ő is, valahogy elfelejtődött részéről h oké az 170, de nem kilóra.

2019. okt. 2. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok volt, nem tudok választani egyet.

10 éves fotó, 20 kg azelőtti, foghíjas, kopasz, és elfelejtett szólni, alacsonyabb, öregebb, stb.

Vagy szimplán kiderül, hogy igénytelen.

2019. okt. 2. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Foghíjas, 160 cm, ( a 180 helyett) , komoly kapcsolatot szeretnék= dugn.i akarok.
2019. okt. 2. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Magasabbnak hazudta magát, valójában 170cm kb. Nem ezzel volt a gond, hanem a hazugsággal.

Másik: randira jön egy szakadt 20 éves koszos kocsival, ezzel még nem is volt gond, de amikor belekezdett magyarázni, hogy tulajdonképpen most vette, mert már időszerű volt lecserélni a közel harminc éves kocsiját. Csak néztem, hogy akkor hogy is vagyunk.

2019. okt. 2. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Dettó

180nak hazudta magát

Aztán én 164vagyok plusz magassarkú :) és akkora volt

Kb 170!!

Vagy amikor kicsit rosszabb xd elfelejtette mondnai h van két gyereke és felesége......

2019. okt. 2. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű csinos igényes nő a társkeresőn.

Találkoztunk, odajött nem ismertem meg, semmi hasonlóság nem volt.

Igénytelen külsejü, kövér, büdös nő volt. Azt hittem homeless

2019. okt. 2. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Magasabbnak hazudta magát a férfi. Foghiányos randi is volt.:)
2019. okt. 2. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem megyek randira nagy várakozásokkal. Három kellemetlenre emlékszem. Az egyiknél valami hasonló, mint amit te írtál a kérdés kiegészítésében, hogy magasabbnak hazudta magát, és látszott, hogy nincs akkora, de nem buktattam le, csak nem találkoztunk többet, és mivel randi után a beszélgetés is abbamaradt (a részéről is), így volt mivel indokolnom, hogy miért nem fog működni. A másik olyan volt, hogy nagyon teszetosza volt a srác, hegynyi elvárás döntésképtelenséggel párosulva, jogásznak tanult, nem mertem volna a saját jogi ügyeimet rábízni egy ilyen emberre. A harmadik a volt menyasszonyáról siránkozott szinte egész idő alatt, aki elhagyta. Nem értettem, miért ismerkedik valaki, aki még nincs túl az exén.
2019. okt. 2. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!