Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Folytatnátok a randizást a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok a randizást a másik féllel, ha te akarsz gyereket, ő pedig nem?

Figyelt kérdés
20 éveink elején járunk. Ő később szeretne gyereket, én nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy kéne gyerek.
2019. szept. 15. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha te nem vagy benne biztos, ő meg később szeretne, az akár jó is lehet még. Valószínű nem lesztek együtt 20+ évet, én nem írnám le a dolgot.
2019. szept. 15. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Persze
2019. szept. 15. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Ez olyan alapdolog, amiben nem lutrizik az ember.

2019. szept. 15. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem olyan dolog, amit az ember 20 éves korában eldönt, és onnantól az megváltoztathatatlan élete végéig.

Akkor számít, ha az egyik fél most azonnal akar, a másik meg nem.

2019. szept. 15. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha a kérdező végül nemre dönt, az elég kics*szés a másikkal. És már beleöltek x évet a kapcsolatba, akkor váltsanak?
2019. szept. 15. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

hát az a tiszta, ha elmondod neki, hogy te nem akarsz. azé a döntés, aki gyereket akar, hogy kockáztat-e. persze neked se lenne kellemes, ha sok-sok évet beleölsz a kapcsolatba, nem akarsz gyereket később se, és végül szakítotok, de azért a másiknak nagyobb szívás, mert mi van ha aztán nem lehet már gyereke.

ha azt mondaná a párom, hogy lehet akar, lehet nem, akkor még ismerkednék vele tovább. de időről-időre azért rákérdeznék, hogy időközben megszületett-e benne a döntés (már csak azért is, hogy eszébe jusson a dolog, gondolkozzon rajta). ha nem egy sz ar ember, akkor nem fog átb aszni. de a biztonság kedvéért meghatároznék magamban egy fix időt, hogy mennyit vagyok hajlandó várni.

2019. szept. 15. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Én nem. Bár még csak 19 vagyok, tudom, hogy soha nem akarok gyereket és ezen az álláspontomon senki kedvéért nem leszek hajlandó változtatni, bármennyire szeressem is az illetőt. Az ilyen dolgokat tényleg már a legelején tisztázni kell, még ha nem is az első randin, de úgy gondolom, hogy ennyi idősen az első 1-2 hónapban már nyugodtan előkerülhet ez a téma, sőt, jobb is felhozni, hogy tudatában legyetek egymás igényeinek, jövőbeli terveinek.
2019. szept. 15. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez csak attól függ, hogy mennyire akarja. Nálunk párom ugyan így állt hozzá, hogy ez az élet rendje, persze, majd akar ő is gyereket egyszer talán. Aztán szépen lassan megváltozott a véleménye, úgymond "engem választott". Én is elég fiatal korom óta tudom, hogy az életben nem lesz gyerekem, ezt a párom is tudta. Az mindig fontosabb volt, hogy együtt legyünk. Sokat beszélgetünk erről mert igazából benne vagyunk még a korban de már ő is eléggé biztosra mondja, hogy soha nem akar gyereket. Akinek van egy jó élete az nem fogja ezt feladni azért, hogy 20 évig gürizzen a gyerekkel.
2019. szept. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!