Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randi után nem ír semmit a másik egész este, akkor ennyi volt nem?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány, neten ismertuk meg egymást. Irasban jol elvoltunk tényleg, eloben annyiban volt fura hogy zavarban voltam (ő is kicsit), nem tudtam onmagam lenni valahogy emiatt.Tetszett a srac meg szimpatikus volt, illetve nem csak tole vartam el hogy fenntartsa a beszelgetest folyamatosan, en is kerdeztem rola meg ilyenek. De Kb este fel 9-kor koszontunk el, ha azota nem írt semmit akkor felejtős ugye? :/ Lehet ugy van vele hogy lehetett volna jobb is es hagyjuk, de nem szeretem mikor ezt velem elfelejtik kozolni:D Gondoltam annyit irok majd hogy köszönöm az estét vagy valamk hasonlo aztan meglatjuk hogy reagal.2019. szept. 3. 23:34
1/3 anonim válasza:
Dehogy, nyugi, még írhat másnap is :) Szerintem ne tulajdoníts ennek akkora jelentőséget.
2/3 anonim válasza:
1. Irhatsz neki.
2. Ird bele h zavarban voltál.
3. Kérdezd meg h szerinte következő alkalommal oldottabbak lesztek-e?
4. Mondd el a te gondolataidat ezzel kapcs.
5. Reagálj kedvesen arra amit mond.
6. Fogadd el azt is ha ennyi volt, azt is ha folytatódik.
Ha ezeket betartod, elrontani nem tudod.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak álmos volt és inkább ment aludni. Amúgy is, ha 1-2 napot vár a férfi randi után, mielőtt újra keresi a nőt, akkor nagyobb esélye van a nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!