Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól látom, hogy az interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy az interneten a nők körében "tisztelet a kivételnek" az illem nem nagyon működik?

Figyelt kérdés
Ha írok valakinek üzenetet és látom elolvassa,miért nem válaszol,hogy bocsi de nem,szerintem illem szerint ha nem is jön be az illető meg kéne írni nem be kussolni.Bár lehet csak én vagyok,hülye ha válaszolok nekem is hallgatni kéne mint a sír :D

2019. szept. 30. 20:49
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
64%

Én csak olyanokkal voltam "illetlen", amíg társkeresőztem, akik köszönés nélkül rám írtak, hogy:

-dugnálak

-mikor nyalhatlak ki?

-szeretsz szopni?

-nyalnám a csizmádat

-benne lennél hármasban?

-mért nem fogysz le?

-bü.dös ku.rva vagy te is(nem ismer, de azért a véleményét kialakítja egy szó nélkül)

2019. okt. 1. 08:02
 42/48 A kérdező kommentje:

# 41

Ez érthető is :)

2019. okt. 1. 12:10
 43/48 anonim ***** válasza:
70%

#41 mondjuk ha valaki lenyalja a csizmádat, az kedves dolog tőle. :)

Kérdező, ha a hallgatás beleegyezés, akkor nincs más dolgod mint elküldeni a randi helyét és idejét a kiszdmeltnek, és várni a helyszínen. Mondjuk utána lehet hogy az lesz a következő kérdésed, hogy "miért nem jönnek el a randira, ha már beleegyeztek? :)

2019. okt. 1. 14:24
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Csizmanyalás kedves dolog? Kinek mi. Nekem nem az.

De látom páran magukra ismertek a tapasztalataimat olvasva. Jó le is húztak. :D Ettől viszont ezek a tapasztalatok nem változnak meg. Vagy tényleg illett volna válaszolnom nekik is?

2019. okt. 1. 15:10
 45/48 A kérdező kommentje:

# 44

Szerintem ő csak iróniából írta,te meg komolyan vetted :)

2019. okt. 1. 16:05
 46/48 A kérdező kommentje:

# 43

Csak a mondást idéztem :)

2019. okt. 1. 16:06
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
#44 Ja a lepontozást ne vedd személyesnek. Ez az egy örömük van az életben, nem szabad elvenni tőlük. :)
2019. okt. 1. 22:49
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Melyik társkeresőn jelzi, ha a címzett elolvasta az üzenetedet?
2019. okt. 2. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!