Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól látom, hogy az interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy az interneten a nők körében "tisztelet a kivételnek" az illem nem nagyon működik?

Figyelt kérdés
Ha írok valakinek üzenetet és látom elolvassa,miért nem válaszol,hogy bocsi de nem,szerintem illem szerint ha nem is jön be az illető meg kéne írni nem be kussolni.Bár lehet csak én vagyok,hülye ha válaszolok nekem is hallgatni kéne mint a sír :D

2019. szept. 30. 20:49
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
12%
Bizonyára ezek a nők bénák a kezeikre. 😅
2019. szept. 30. 20:52
 2/48 anonim ***** válasza:
62%
Kinek írsz? Mit? Hol? Most attól, hogy te szívesen rácuppanál valami ismerős ismerősére, akit kinéztél facebookon, attól neki feléd nem kell semmilyen udvariassági gesztust tenni.
2019. szept. 30. 20:53
 3/48 A kérdező kommentje:

# 2

Ki beszélt facebookról?

2019. szept. 30. 20:57
 4/48 A kérdező kommentje:

# 1

Nem tudnak írni :)

2019. szept. 30. 20:57
 5/48 anonim ***** válasza:
71%
Ha csak nem külön társkeresésre készült fórumról vagy ismerős személyről van szó, akkor szerintem nem meglepő hogy nem fog minden féle random ráíró embernek válaszolni és nem is érzem bunkóságnak. Ha direkt ismerkedési szándékkal van valahol vagy olyan személyről van szó, akivel amúgy valamilyen (pl munka) kapcsolatban áll, ott valóban illik tisztázni a helyzetet.
2019. szept. 30. 20:58
 6/48 anonim ***** válasza:
78%

Az is jel, ha nincs jel. Nem tudom, mivel kellemesebb azt olvasni, hogy bocs, nem egymást keressük, mint konstatálni, hogy nem válaszol, akkor ennyi volt.

Amúgy voltam társkeresőn, napi 8-10 sablon üzenetet kaptam pasiktól, sütött róluk, hogy másik 200 nőnek is elküldték. Írni kellene egy sablon választ, hogy köszönjük, majd értesítjük? Mi értelme van ennek? Ha valaki kedves volt, tett energiát a levélbe, annak válaszoltam.

2019. szept. 30. 20:58
 7/48 Noblesse Oblige ***** válasza:
58%

Kérem tisztelettel én nem udvariatlan vagyok, csak technikailag dilettáns. Amíg nem telepítettem a mobilomra a messengert, addig fogalmam sem volt róla, milyen sok ember írt nekem. És nem csak párkapcsolati jelleggel, pl. albérlet megkereséssel, ami anno fontos is lett volna.

Ha más is akkora fb zseni mint én akkor lehet csak szimplán azt sem tudja, hogy írtál neki.

2019. szept. 30. 20:59
 8/48 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, te nem vagy hajlandó elmondani, hogy miről van szó. Az "internet" tág fogalom, és sokféle közösségi tér van.
2019. szept. 30. 20:59
 9/48 anonim ***** válasza:
71%

Bocsi, de ismeretleneknek facén nem visszaírni nem illemtelenség.

Pont, hogy idegenekre rámászni nem illik. És még te vagy felháborodva, hogy nem válaszolnak? Nem kértek meg, hogy írj nekik. Semmivel nem tartoznak neked.

2019. szept. 30. 21:00
 10/48 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem köteles megírni neked, hogy nem jössz be neki. Egy idegen ember semmivel nem tartozik neked. Meg mi az, hogy bekussolni? Ha engem az utcán leszólít egy ismeretlen, és én nem állok szóba vele, az nem illetlenség.Ha bemész egy boltba körülnézni, de nem vásárolsz semmit, az sem illetlenség.
2019. szept. 30. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!