Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy az interneten a nők körében "tisztelet a kivételnek" az illem nem nagyon működik?
# 2
Ki beszélt facebookról?
# 1
Nem tudnak írni :)
Az is jel, ha nincs jel. Nem tudom, mivel kellemesebb azt olvasni, hogy bocs, nem egymást keressük, mint konstatálni, hogy nem válaszol, akkor ennyi volt.
Amúgy voltam társkeresőn, napi 8-10 sablon üzenetet kaptam pasiktól, sütött róluk, hogy másik 200 nőnek is elküldték. Írni kellene egy sablon választ, hogy köszönjük, majd értesítjük? Mi értelme van ennek? Ha valaki kedves volt, tett energiát a levélbe, annak válaszoltam.
Kérem tisztelettel én nem udvariatlan vagyok, csak technikailag dilettáns. Amíg nem telepítettem a mobilomra a messengert, addig fogalmam sem volt róla, milyen sok ember írt nekem. És nem csak párkapcsolati jelleggel, pl. albérlet megkereséssel, ami anno fontos is lett volna.
Ha más is akkora fb zseni mint én akkor lehet csak szimplán azt sem tudja, hogy írtál neki.
Bocsi, de ismeretleneknek facén nem visszaírni nem illemtelenség.
Pont, hogy idegenekre rámászni nem illik. És még te vagy felháborodva, hogy nem válaszolnak? Nem kértek meg, hogy írj nekik. Semmivel nem tartoznak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!