Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy az interneten a nők körében "tisztelet a kivételnek" az illem nem nagyon működik?
komolyan kellett ide az ezredij ilyen kerdes?
otszazszor le lett irva mar. nokent napi 20 levelet kapsz minimum, aminek a 75-90%a sablon szhar. mizu, mi a helyzet, hogy telt a napod, van kedved ismerkedni? mit irjak erre? nem nincs, csak azert tarskeresozom mert a paszianszt mar meguntam es jo lenne neha sakkozni is, csak az magammal unalmas?
neha valaszoltam amugy a sablonokra is, de tobbnyire ugy voltam vele, hogy aki ennyit kepes kipreselni magabol az en osszeszedett, nemileg vicces, kreativ adatlapomat latva azt vagy nem erdeklem elegge, vagy baromira nem egymast keressuk. sot ba dumm tss en is irtam ra nokent ferfiakra!!! a mostani pasimra is.
nyilvan a semmit/sablont iro lanyok nem mondhatjak ezt amit en most leirtam, de en csak azt varom el, amit nyújtok, es nem pazarlom az idom feleslegesen. ha nem tudod ezt feldolgozni? hat ez van. irj sablonlevelet meg 50nek, hatha vki valaszol.
# 5
Fura mert beszéltem olyan nővel is aki válaszolt,és ők is azt mondták az a minimum,hogy valaki válaszol.Max különleges esetben nem mikor tényleg egy idióta írkál vagy szexet akar vagy ilyesmi akkor nem válaszol.
# 6
Szerintem jobb olvasni,mert akkor nem bunkó az illető,nekem szarabbul esik ha semmi válasz.Jó tudom van aki nem veszi jó néven ha nemleges a válasz,kiakad meg ilyesmi de akkor is jobb a válasz mintsem le vagy szarva b...meg.
# 8
Társkereső például
# 6
Ha valaki tényleg érdekel,én nem sablont írok.
# 7
De mint írtam nem facebookról van szó.
# 9
Nem facebookról van szó,de nem egy párt tudok akik tök idegenként ott találták meg egymást.Egyébként nemsoká indul a facebooknak is egy társkereső része :) Akkor nem lesz zaklatás :D
# 10
Ha nő vagy ,akkor van egy ismerősöm csajozással foglalkozik,utcán szólít le biztos nem tudnál neki ellenállni :)
# 11
Szerintem ilyen hozzáállással semmi értelme a társkeresőn lenned,se neked se még sok más nőnek sem :) Szóval csak vagy semmi értelme ha nem vagy az értelmesebb legalább nem növeled a létszámot,és nem hiszik mások,hogy te tényleg keresel mert amúgy csak dísznek vagy fent...
Írj egy nem sablon üzenetet, kíváncsi vagyok, hogy mennyire nem sablon.
Mondjuk mintha neki írnál:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!