Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól látom, hogy az interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy az interneten a nők körében "tisztelet a kivételnek" az illem nem nagyon működik?

Figyelt kérdés
Ha írok valakinek üzenetet és látom elolvassa,miért nem válaszol,hogy bocsi de nem,szerintem illem szerint ha nem is jön be az illető meg kéne írni nem be kussolni.Bár lehet csak én vagyok,hülye ha válaszolok nekem is hallgatni kéne mint a sír :D

2019. szept. 30. 20:49
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
74%

oke, pl nalam most estel ki:D aki nem tud szoveget ertelmezni, az nyilvan hatranyban van. gondolom a szarkazmus ismeretlen fogalom szamodra, ahogy afelett az apro teny felett is elsiklottal, hogy tarskereson ismertem meg a pasim, akire en irtam ra. nem sablon szharral, mint amiket a pasik ctrl c ctrl vznek a kicsit is jobban kinezo noknek.

na szia, javaslok par magyartanari korrepetalo orat:D

2019. szept. 30. 21:13
 22/48 anonim ***** válasza:
68%

A társkereső olyan, mintha rámosolyogtál volna valakire az utcán. Aztán várod, hogy visszamosolyog-e. Ha nem továbblépsz.

Nemrég volt itt egy pasi, aki meg pont azt fájlalta, hogy miért írják meg neki, hogy bocs, nem, mert rosszul esik, és miért nem gondolnak bele ebbe a nők, hogy mit okoznak? El kéne végre dönteni!!!

2019. szept. 30. 21:16
 23/48 anonim ***** válasza:
68%
Társkeresőn meg még egyértelműbbnek tűnik a válasz hiánya. Mint más is mondta, hozz létre női profilt, és nézd meg mennyi igénytelen és copypaste levél jön. Ha írsz, hogy bocs, nem, akkor gyakran jön a "miért?". Nekem egyszer írt egy 20 évvel idősebb férfi, és mivel többet írt "szia. szép vagy :)"-nál, megírtam, hogy nem egymást keressük, köszi, hogy gondoltál rám. Erre visszaírt, hogy én honnan a kűrva életből tudhatom, hogy ő kit keres, és elkezdett hercegnőzni, meg az összes ilyen fordulat. Most ez szerinted megéri? Le is töröltem magam, még a Tinder is jobb, mert ott legalább eldöntöm egyszerre kivel és hány emberrel akarok beszélgetni, bármennyire felületes is egyébként (meg úgyis leszorják pont, mit írok magamról rendes társkeresőn is).
2019. szept. 30. 21:20
 24/48 A kérdező kommentje:

# 21

Elolvastam minden szót olvastam a pasit is,hál isten amúgy,hogy kiestem nem kéne karót nyelt nő :) Viszont nem egy olyan nővel találkoztam aki meghagyta a társkereső lapját mikor már volt párja is,szóval ilyen értelemben az olyan csak a helyet foglalja :) Legyél boldog a pároddal azt kívánom :)

2019. szept. 30. 21:20
 25/48 A kérdező kommentje:

# 22

Nézd az nem én voltam,én nem úgy látom nem vagyunk egyformák :)

2019. szept. 30. 21:21
 26/48 A kérdező kommentje:

# 23

A tinder is egy nagy fos :) De nem mindenki akad ki,mondjuk bizonyos helyzetekben érthető ha valaki ki akad sok csalódás meg ilyesmi de most nem az ős bunkókra gondolok.Akkor ha jól gondolom inkább töröljem a netes társkereső profiljaimat mert úgyis reménytelen az egész mert úgy is szarnak rá,még ha normális is próbálok lenni.Lehet kipróbálom milyen mikor eltűnök a világ szeme elől :)

2019. szept. 30. 21:23
 27/48 A kérdező kommentje:

# 23

Egyébként én pl pont nem szarom le mit ír valaki magáról,sőt sokszor ütöm sok ember társkereső profilját is mert precízebben ki van töltve,sokszor nők vagy férfiak egy k...szott képet sem tudnak felrakni,adatokat sem írnak magukról csak úgy vannak,de ezek szerint minek is fárasztom magam a profil kitöltésével.

2019. szept. 30. 21:25
 28/48 anonim ***** válasza:
68%

ha elolvastad, akkor megis mibol szurted le, hogy disznek voltam fent? pont hogy nem.

es honnan veszed, hogy fenthagytam a profilom? letoroltem reg.

valahogy megse jott at amit mondani akartam, hiaba bizonygatod, mert teljesen mast irsz mint ami tortent:D

sok mindem vagyok, de karotnyelt az nem:D

2019. szept. 30. 21:31
 29/48 A kérdező kommentje:

# 28

írtam én konkrétan,hogy fent hagytad a profilod?Azt írtam sokan fent hagyják.Elolvastam írtam valamit ami általános,bocs ,hogy akkor neked címeztem.Inkább maradj a mondandó végénél és legyetek boldogok a pároddal és ezt most minden szarkazmus és rossz akarás nélkül mondom :)

2019. szept. 30. 21:36
 30/48 anonim ***** válasza:
21%

".Max különleges esetben nem"

Ha nem konkrétan társkeresőről van szó, akkor nem illetlenség nem válaszolni. Egy ismeretlen, idegen ember semmire nem kötelezhet és semmit nem várhat el. Éppen elég szomorú, hogy te ezt elvárod, és nem "kussolsz", ha már pofátlan vagy.

2019. szept. 30. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!