Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól látom, hogy az interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy az interneten a nők körében "tisztelet a kivételnek" az illem nem nagyon működik?

Figyelt kérdés
Ha írok valakinek üzenetet és látom elolvassa,miért nem válaszol,hogy bocsi de nem,szerintem illem szerint ha nem is jön be az illető meg kéne írni nem be kussolni.Bár lehet csak én vagyok,hülye ha válaszolok nekem is hallgatni kéne mint a sír :D

2019. szept. 30. 20:49
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

# 30

Ó istenem,olvass már vissza le írtam kb sokszor,hogy nem facebook vagy ilyesmi hanem társkereső :)

2019. szept. 30. 21:51
 32/48 anonim ***** válasza:
68%

"Akkor ha jól gondolom inkább töröljem a netes társkereső profiljaimat mert úgyis reménytelen az egész mert úgy is szarnak rá,még ha normális is próbálok lenni."

De ha nem írnak semmit, vagy ha megírják, hogy nem, az ugyanaz. Mármint ugyanúgy nincs csajod.

Törlöd magad, mert reménytelen. Reménytelen, mert nem írnak vissza. De ha visszaírják, hogy nem, az is ugyanúgy reménytelen.

Csak fáj, hogy ignorálnak. Ezért szoktak a pasik élőben beszólogatni nőknek, mert ott nem lehet őket ignorálni (sajnos).

2019. szept. 30. 21:52
 33/48 A kérdező kommentje:

# 32

Én nem szólogatok be élőben senkinek sem :)

2019. szept. 30. 22:07
 34/48 anonim ***** válasza:
64%

Nem az a lényeg. Hanem hogy te nem tűröd, hogy ignoráljanak.

(Amúgy szerintem azért hiszik sokan a facebook-ot, mert írtad, hogy látod, ha elolvassa.)

2019. szept. 30. 22:11
 35/48 anonim ***** válasza:
35%
Ahol én fent vagyok társkeresőn, ott nem jelzi ki, ha valaki elolvasta az üzenetet. Válaszolni meg akkor szoktam, amikor éppen ráérek ezzel foglalkozni, és van mit válaszolnom.
2019. szept. 30. 22:44
 36/48 A kérdező kommentje:

# 34

Van olyan társkereső,ahol lehet látni ha elolvassák pl csukott boríték/nyitott boríték ikon meg ilyesmi.Mondjuk az is bunkóság mikor ígérnek aztán szintén be kussolnak :) az már tényleg értelmetlen.

2019. szept. 30. 22:51
 37/48 anonim ***** válasza:
64%

Ha megfelelsz az elképzeléseinek, akkor illik válaszolni. Ha pl. konkrétan írja, hogy max. 30 éves korig keres párt es te 40 vagy, akkor nem bunkosag nem válaszolni.

Másrészt a nem válasz is válasz. Most mivel lennél előrébb, ha megírja, hogy bocsi, de nem?

2019. szept. 30. 23:19
 38/48 A kérdező kommentje:

# 37

Nem szélsőségekre gondoltam.És a hallgatás nem válasz max bele egyezés :D

2019. szept. 30. 23:44
 39/48 peca1000 ***** válasza:
68%

Amikor 10 fasziból 5 lerib....ancozza a csajt, ha udvariasan közli, hogy nem, akkor egy idő után nem fog válaszolni.

Nem illetlenség a nem válaszolás, sőt mindenkinek azt tanácsolom férfiként, hogy válasz nélkül tiltsák is le azt, aki egyáltalán nem felel meg az igényeknek, hogy később se irogasson, a választ követelve.

És ezt nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is javaslom.

2019. szept. 30. 23:45
 40/48 A kérdező kommentje:

# 39

Engem nem fenyeget ez a veszély :D

2019. okt. 1. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!