Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom egy férfivel, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom egy férfivel, úgy látom nagyon odavan, de szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Szerintem nem. Már egy hónapja randizunk. Kb most jutottunk el, hogy szex, mert mondtam, hogy nem szeretném ezt elsietni. Erre most, amikor szóbakerült a dolog ezt mondta:"Beléd akarok élvezni egyből. Nem érdekel. Babát akarok Tőled." Bennem kb megállt az ütő. Mit gondoltok? Hogy kezeljem a dolgot?

2019. aug. 7. 18:48
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem. Ez tényleg igaz. Nagyon fura ez a fiú. De a barátaim szóltak, hogy ne lepődjek meg a dolgain
2019. aug. 7. 19:32
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Erős indítás.
2019. aug. 7. 19:34
 23/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
17%
Gondolom, kevésbé tetszik neked a pasika, mert ha olyan marha jól nézne ki, már rég széttetted volna neki a lábad. Erős indítás? Lósz#rt! Nem akarsz te tőle semmit.
2019. aug. 7. 19:38
 24/26 A kérdező kommentje:
De pont amiatt nem, mert egy tök jóképű férfi és szeretem megismerni a másikat szeretkezés előtt. Szerintem az egy nagyon intim dolog. Szerintem nem normális, ha egy nő az első pár randin odaadja magát. Ha férfi lennék, én azt egy értéktelen könnyű numerának gondolnám
2019. aug. 7. 19:41
 25/26 anonim ***** válasza:
96%
Nem százas a pali. Ha összefekszel vele, te sem vagy százas.
2019. aug. 7. 19:55
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem normàlis. Tuti elmebeteg. Kesobb betegesen feltekeny lenne.
2019. aug. 7. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!