Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok régimódi, kettyós, idióta, vagy ez tényleg normális dolog ma már?
25 évesek vagyunk, par hete együtt.
Nem rég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak, így nincs kizárva hogy én maradtam le a modern kor fejleményeiről.
Tegnap mondta az új hölgy, vigyem el egy romantikus helyre. Rendben, így lett, jó kis vízpart, gyönyörű sétáló utca végig mellette, itt-ott éttermek, vacsiztunk egyet, majd lementünk sétálni, beszélgetni. Nekem ez a hely az, ahol senki nem talál meg, ahol tudok egy kicsit leülni, és gondolkodni egy magam, ide soha senkit nem hoztam magammal, szóval nekem sokat jelent.
Tényleg egy ilyen helyen kell arról beszélni, hogy a kollégájának a mittudomén kijével ő kevert, és én nem-e ismerem. WTF. Egy pillanatra elhűltem. Majd olyan ordítás kapott el, hogy megszólalni se mert. Komolyan ez normális, hogy ezt nekem meseli? Ez rám tartozik egyébként helytől függetlenül? Nem akarom elhinni ezt.
Ezt a fogyatékost.
Egy nő miatt általánosít, illetve ordít.
Jobb ha kerülöd az ilyen keverős embereket.
Ők tudják a szart is keverni a legjobban.
Sajna egyre több van ilyen, azon kívül hogy privát ,és szerelmi dolgokat bonyolítanak, semmi más elfoglaltságuk nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!