Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom egy férfivel, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom egy férfivel, úgy látom nagyon odavan, de szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Szerintem nem. Már egy hónapja randizunk. Kb most jutottunk el, hogy szex, mert mondtam, hogy nem szeretném ezt elsietni. Erre most, amikor szóbakerült a dolog ezt mondta:"Beléd akarok élvezni egyből. Nem érdekel. Babát akarok Tőled." Bennem kb megállt az ütő. Mit gondoltok? Hogy kezeljem a dolgot?

2019. aug. 7. 18:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Megkérdezhetem, hogy honnan ismerted meg?
2019. aug. 7. 19:02
 12/26 A kérdező kommentje:
Egyik barátom által egy közös ismeretségi körben
2019. aug. 7. 19:07
 13/26 A kérdező kommentje:
+t
2019. aug. 7. 19:08
 14/26 anonim ***** válasza:
94%

Én ugyan le nem feküdnék vele egy hónap randizás után védekezés nélkül. Ki tudja, hogy hány nőt szédített így meg. Semmi kedvem nem volna egy romantikus éjszaka után bőr-és nemibeteg gondozóba járni.

Komolyan beszélj a fejével. Ha hajthatatlan, akkor viszlát.

2019. aug. 7. 19:09
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez 1 hónap után erős :D Nem dobnám ki ilyen miatt, ha amúgy minden oké, de kicsit vegyen vissza a lelkességből🤣
2019. aug. 7. 19:10
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen normális dolog."

Inkább agyament, felelőtlen dolog. A pasi nem százas. Eleve, hány alig ismert nőt dughatott meg gumi nélkül? Ez a beszólas is alpári, csak magára gondol, semmi romantika, csak egy dugás.

A gyerek téma, nos, beszámithatatlan az ürge.

Vége is lenne az ismerkedesunknek.

2019. aug. 7. 19:12
 17/26 anonim ***** válasza:
14%

elragadta a hév. Egy hónap akkor kicsit soknak tűnik. Szeret az látszik:) Legalábbis odavan érted. Nagy szerelmek után szoktak a nagy csalódások jönni.

Probléma, hogy ezen ki vagy akadva, tényleg gondold végig mit szeretnél. Ha túl erős a sodrás, akkor lehet nem kellene ezt erőltetni:) Mindenesetre te védekezz!

2019. aug. 7. 19:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Ja, azt mondta, hogy minden további nélkül eljön velem std szűrésre is, ha én ezt fontosnak gondolom. Szóval nem tudom 😁
2019. aug. 7. 19:23
 19/26 anonim ***** válasza:
96%
Én ebből véletlenül sem azt vonom le, hogy szereti.
2019. aug. 7. 19:25
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
Valami azt súgja, hogy trollkérdés
2019. aug. 7. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!