Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog az hogy egy pasi egyetlen talalka utan megkéri akezem?
Azelött beszeltem vele egyhétig neten, es sok mindent megtudtam róla rengeteget beszelt
Utana kitalalta , hogy szerelmesbelém , es felesegulkert
Azóta nonstop irogat es kerdi ha akarok e vele elni
Massal fordult elö ilyen?
Mi ez?
Oszinten ? Lehet h normalis.
De ha megkerdezted, akkor valszeg nalatok nem.
Mi egy honapja ismertuk mar egymast az elso randi elott. Azonnal tudtuk, h teljesen zsak a foltjakent vagyunk. A masodik randin mar nalunk aludt. Ejjel setalgattunk, es szoba jott a dolog. Jo, nem rendes lanykeres volt, de ugy beszeltunk a dologrol, h hazasodni fogunk majd, ilyesmi, hogy az mindkettonknek olyan termeszetes es magatol ertetodo volt.
Pedig nem akartam sose hazasodni, meg egy 3 eves kapcsolatomban sem elotte. O pedig alapbol csak olyan novel jott volna mindig is ossze, akivel mar az elejen nagyon nagy az osszhang, stb.
Tehat ha nem egy orulz holdkoros alakkal ismerkedsz, lehet h tok oszinten gondolta.
Mi mar fel eve hazasok vagyunk, es 6 eve egyutt.
Hozzam egyszer egy elso randira ugy akar jonni a pasi h mar oda is cuccol :-D
Hat villamgyorsan leepitettem a csavot.
Szoval nem mondanam h normmalis jelenseg lenne ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!