Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek az olyan férfiak, akik erősek, izmosak de viszont nagyon visszahúzódóak és csendesek?
4 vagyok.....
Ez elé gáz amit és ahogyan leírsz. Sajnos vannak olyan fiúk(főleg fiatal korban), akik visszaélnek genetikai fölényükkel és csicskáztatják a kisebbeket. Nehéz ez ellen védekezni, ilyen esetben indokolt némi önvédelmi rutin elsajátítása.
Ha pusztán amiatt edzel, hogy "megvédjed" magad az nem normális. A túlzott tesztoszterin szint anabolikus hatású, de egyben agresszív is leszel tőle. Ez nem szerncsés ha párkapcsolatban gondolkozol. A küzdősportok lényege a belső egyensúly megtalálása, hogy tudd hol vannak a határaid.
Ha ennyire keményed edzel mint ahogy írod a tested, a szervezeted károsodni fog, jönnek a sérülések, majd gyógyszerek után nyúlsz és annak nincs vége.
Ne csináld!!!
Nekem nagyon tetszik, ha egy férfi erős, mondhatni alapvető fontosságú. De hogy kinek mint jelent az erő, az már más kérdés. Számomra ezt jelenti: a saját testfelépítéséhez mérten legyen meg a férfi fizikai ereje, tehát nem feltétlen kell kigyúrt sportolónak lennie. De ez az erő legyen szelíd és védelmező, semmi esetre se bántson másokat az erőfölényét kihasználva.
Ha valaki csendes az okés, de nagyon visszahúzódó, antiszociális azért ne legyen.
Nem tudom, erről a lányokat kérdezném meg.
Lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!