Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek az olyan férfiak, akik erősek, izmosak de viszont nagyon visszahúzódóak és csendesek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 15:25
1/15 anonim válasza:
Ennyiből még nem tudnám megmondani. Az erős izmos része természetesen fincsi.
4/15 anonim válasza:
Manapság nem. Sajnos ez a tapasztalatom. Régebben egy vízilabdás, küzdősportot gyakorló srácnak nem volt probléma a csajozás, mára megfordult a helyzet. A lányok és srácok jó része azonos méretű ruhát hord és azon versenyeznek kinek kisebb a testzsírszázaléka. Ha megkérdezel 18-30 éves nőket hogy 185cm mellé 75kg vagy 95kg férfit választana egészen megdöbbentő eredményt kapnál. Egy 180cm rendszeresen sportoló nő testsúlya 70-75kg, szóval vicces.
Én 193cm mellé vagyok 105kg és nem egy nőtől hallottam azt hogy neki ez sok.Szerencsére azért vannak kivételek. :)
5/15 anonim válasza:
Ismerek ilyeneket. Van, akinek tartós párkapcsolata van, olyan is, aki házas. Teljesen normális, korrekt, szimpatikus emberek.
6/15 anonim válasza:
Attól függ. Nagyon sokat nyomnak a latba az egyéb tulajdonságai, azonkívül, hogy visszahúzódó és csendes.
7/15 Lazy Lover válasza:
4 a pont! sajnos az izmos test nem menő már a csajoknál a soványság lett a menci
8/15 anonim válasza:
Számomra a férfi 185 cm-től és 95-100 kg-tól kezdődik. De én már öreg vagyok. :)
9/15 anonim válasza:
Nem érdekel hogy valaki mennyire izmos, a túl izmos kifejezetten nem is tetszik. De a nyápicoktól kivagyok, egy férfi legyen férfi. Ismerek olyat is aki csendesebb fajta, nem szeret beszélgetni de már egy nézésétől elaléltam, arról nem beszélve ahogy hozzámért. Ha valaki viszont annyira visszahúzódó, hogy reszket ha rámosolygok annak veszett ügye van.
10/15 A kérdező kommentje:
Az erő nem magasságtól függ.Én csak 167 cm 74kg vagyok de számomra a fizikai erő mindenek felett áll.Az iskolában folyton vertek de elkezdtem keményen edzeni és 2 év múlva már sikerült egy mozdulattal padlóra küldenem a nálam egy fejjel magasabb 20 kilóval nehezebb zaklatómat.Azóta persze még keményebben edzettem.Előfordult hogy el is ájultam vagy meg kellett állni hogy összehányjam magam.De megérte.Már én vagyok a legerősebb az egész városban.
2019. aug. 5. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!