Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nyitott, beszédes férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyitott, beszédes férfiak általában vonzóbbak a nők szemében, mint a csendesek és visszahúzódóak?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 10. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Mindegy nekik, az számít csak, hogy jól nézzen ki és gazdag legyen.
2017. ápr. 10. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Első hülyeséget ír szokás szerint. A kérdésedre a választ te is tudod. Persze, hogy jobban bejönnek a nőknek a beszédesebb palik sőt ez még a külsőnél is fontosabb :)
2017. ápr. 10. 19:15
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Feltéve, ha nem hülyeségeket beszél és feleslegesen járatja a száját :D
2017. ápr. 10. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
57%

Èn pont a hallgatagabb fèrfiakat preferálom. Nem csípem a nagydumásokat. Inkább ritkábban szóljon, de èrtelmeset, minthogy minden pillanatot kitöltsön akármivel,bármivel...

Általában nem tudok nyilatkozni.

2017. ápr. 10. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
nőkről le kell dumálni a bugyit.. így kell beszélni tudni.. de szerencsére tanulható
2017. ápr. 10. 19:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltak kutatások, amik kimutatták, hogy a beszédes, nagyhangú embereket vonzóbbnak és okosabbnak tartja a többség akár tudat alatt is, viszont olyan is volt, ami azt mutatta ki, hogy valójában nem ettől függ az, hogy valaki okos-e vagy sem, sőt, az introvertáltak sok esetben jobb eredményeket értek el bizonyos feladatokban.

forrás: Susan Cain - Csend

Tehát rá kéne már jönni arra, hogy a beszédesség nem áll egyenes arányban az illető értékeivel.

2017. ápr. 10. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem feltétlenül.

Sokszor vonzóbb számomra ha visszahúzódó, csendes, ez sokmindennek a jele lehet de esetleg annak is, hogy nem ért egyet a körülötte lévő tömeg emberekkel, meg mint tudjuk a csendes embereknej vannak a leghangosabb gondolataik.Tehát, lehet erre a válasz igen is és nem is.

L

2017. ápr. 10. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Jaj, bocsánat!

Hülyesèget írtam!!!

Nem vagyok egyènisèg, saját gondolatokkal. Elkapott a csordaszellem, ès várom hogy ledumálják a bugyimat!!!

2017. ápr. 10. 20:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Ez is fontos a többségnek, mert ez jó szempont, a beszéd készség, a külső mellett.

Én sose voltam nagy dumás, se aki le tudja kötni a nőt.

Ha már jól el tud diskurálni vki, akkor egyből szimpi lesz, akár komolyabban is érdeklődni fognak utána.

Pl megfigyeltem, hogy akik alapjában nem néznek ki vmi jól, átlagosak, de jól tudják szórakoztatni a lányokat, vonzóvá válnak.

Míg az ugyan ilyen de hallgatag fiúk iránt nem éreznek semmit, nem kelt bennük semmilyen érzelmi vagy testi vonzalmat.

2017. ápr. 10. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Nálam abszolút. Igen. 30/N
2017. ápr. 11. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!