Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyitott, beszédes férfiak általában vonzóbbak a nők szemében, mint a csendesek és visszahúzódóak?
Èn pont a hallgatagabb fèrfiakat preferálom. Nem csípem a nagydumásokat. Inkább ritkábban szóljon, de èrtelmeset, minthogy minden pillanatot kitöltsön akármivel,bármivel...
Általában nem tudok nyilatkozni.
Voltak kutatások, amik kimutatták, hogy a beszédes, nagyhangú embereket vonzóbbnak és okosabbnak tartja a többség akár tudat alatt is, viszont olyan is volt, ami azt mutatta ki, hogy valójában nem ettől függ az, hogy valaki okos-e vagy sem, sőt, az introvertáltak sok esetben jobb eredményeket értek el bizonyos feladatokban.
forrás: Susan Cain - Csend
Tehát rá kéne már jönni arra, hogy a beszédesség nem áll egyenes arányban az illető értékeivel.
Nem feltétlenül.
Sokszor vonzóbb számomra ha visszahúzódó, csendes, ez sokmindennek a jele lehet de esetleg annak is, hogy nem ért egyet a körülötte lévő tömeg emberekkel, meg mint tudjuk a csendes embereknej vannak a leghangosabb gondolataik.Tehát, lehet erre a válasz igen is és nem is.
L
Jaj, bocsánat!
Hülyesèget írtam!!!
Nem vagyok egyènisèg, saját gondolatokkal. Elkapott a csordaszellem, ès várom hogy ledumálják a bugyimat!!!
Igen.
Ez is fontos a többségnek, mert ez jó szempont, a beszéd készség, a külső mellett.
Én sose voltam nagy dumás, se aki le tudja kötni a nőt.
Ha már jól el tud diskurálni vki, akkor egyből szimpi lesz, akár komolyabban is érdeklődni fognak utána.
Pl megfigyeltem, hogy akik alapjában nem néznek ki vmi jól, átlagosak, de jól tudják szórakoztatni a lányokat, vonzóvá válnak.
Míg az ugyan ilyen de hallgatag fiúk iránt nem éreznek semmit, nem kelt bennük semmilyen érzelmi vagy testi vonzalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!