Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyitottság a kulcs?
taníts mester..
de tényleg.
ezek szerint beválik...
én jelenleg egy magányos farkasként viselkedek, szinte sosem mosolygok, a jason tathtem féle stílusban megyek mindenhova.
aztan ez tudod kiknek tetszik: SENKINEK!
totál érdektelen vagyok a nők szemébe.
26/F
Gimis koromban eveztem, küzdösportoztam es ezen kivül napi szinten sulyzoztam. Kockahas, V-alak. Ezen kivül meg jo jegyeim is voltak egy elit gimiben (annak ellenere, hogy nem sokat törödtem a tanulassal). Suliidöben Csütörtöktöl, tanitasi szünetekben meg szinte minden nap buliztunk a baratokkal es mentünk a csajok utan. Neha meg sikerrel is jart valamelyikönk es ez hatalmas eredmenynek szamitott.
Most 30-as eveim elejen nagy önfegyelem kell ahhoz, hogy majdnem hetente ket alkalommal megfogjam a sulyzokat. Felöltözve meg ugy rendben van az alak, de összementek az izmok, mar reg nem rajzolodnak ki es ahol egyszer meg befeszites nelkül is lathato volt a kockahas, ott most egy vekony, melegitö, kocsonyas reteg diszeleg. Mar nem is merem kigombolni az ing 3-ik gombjat, mert ahol egyszer a mellizmok között huzodo bemelyedes latszodott, ott most egy sik felület van... Oke, ma hatarozottan edzeni fogok!!!
Annak ellenere, akarhanyszor kimozdulok, ugy tünik, tapadnak ram a csajok. Leszallok a mocirol, ram mosolyognak. Bemegyek egy üzletbe teljesen nyiltan, körites nelkül megkerdezik, mit csinalok este es elmondjak, meddig dolgoznak. Összessegeben boldognak es kiegyensulyozottnak tartom magam, de biztos vagyok abban, hogy külsöleg nem valtoztam eppen pozitiv iranyba. Mondhatni biztos megelhetesem van, amiert tisztessegesen megdolgozok, de a motoromon es utazasokon kivül sok luxust nem engedhetek meg magamnak. Persze vidam vagyok es altalaban pozitiv a kisugarzasom, de szerintem gimis koromban is az volt...
Igy erdemben nem tudtam valszolni, de köszönöm a kerdest, ami alkalmat adott arra, hogy a mai edzesre motivaljam magam! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!