Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről? 22/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? 22/F

Figyelt kérdés

Ma odajött hozzám egy lány és ezt mondta. Két éve találkoztunk, és azóta tetszem neki. De sohasem jött oda hozzám még csak beszélgetni sem. Igaz én sem, mert mindig fagyos, visszahúzódó magatartást mutatott. Fogalmam sem volt, hogy egyáltalán bejövök neki. Egy apró kis szikrát sem láttam, bár állítólag sokszor követett a szemével, meg néha facebookon nyomott egy lájkot...

De most ebből nekem tényleg tudnom kellett volna?

Szép lány, de sohasem kezdeményeztem volna nála, mert sosem láttam rajta, hogy egyáltalán még a barátkozás is belefért volna... Most meg ezen rágódom. :(

Nehogy már kimondjátok mit szeretnétek, nehogy már véletlenül is egy röpke pillanatra is tudjuk mi van egy nő fejében.

Sok példát látni facebook bölcsességekben, hogy a nők nem kezdeményeznek, meg a nők többet gondolkodnak azon, hogy mit gondolnak a férfik és hasonlók. Többet gondolkodnak rajra, mint amit mi ezen összesen gondolunk.

Lehet, hogy egyszerűsítjük a dolgokat, de működik. Mi a szexet szerenék, meg egyéjszakást, mi mondjuk és teszünk érte, ha kapcsolatot ugyan úgy. De egy nő szájából sem hallani hasonlót addig míg nem kezdeményeztünk és hasonlók.

A nők miért nem bökik ki csak egyszerűen, hogy mit szeretnének, és miért nem tesznek érte eleget, hogy abból amit szeretnének ténylegesen is legyen valami?

Inkább mindenki szenvedjen. :(

22/F

2015. szept. 15. 14:21
 1/2 Mumusan ***** válasza:
Én kezdeményező típus vagyok. Adtam a jelet a mostani páromnak, és mikor nem mert lépni, akkor szépen megcsókoltam. Ezt a jelet már vette :D (idestova 6 éve)
2015. szept. 15. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a Coelhos bölcseleteket :), és ne rágódj azon, hogy bejössz egy szép lánynak, aki szintén mafla volt, és nem adott jeleket. Vagy lehet, hogy adott, csak nem vetted. Semmi gond. Ő nyitott feléd, most kezdődhet valami köztetek.
2015. szept. 18. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!