Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még hogy a nők felszínesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még hogy a nők felszínesek, na akkor erről mi a véleményetek férfiak?

Figyelt kérdés

Pár éve 83 kg-ot nyomtam (a 170 centimhez), magyarán elég kövér voltam. Volt egy fiú osztálytársam középsuliban, aki mindig csúfolt is emiatt, miatta utáltam suliba járni, gyakorlatilag megkeserítette az életem. Csak azt vártam, mikor ballaghatok el onnan, hogy többé ne kelljen látnom. Szerencsére az egyetemen már senki nem csúfolt emiatt, sok barátom lett, de persze a pasik továbbra is messzire elkerültek. Ekkor elhatároztam: lefogyok. Ezt sikerrel is teljesítettem, mondhatni bomba alakom lett, jelenleg 55 kg-ot nyomok, sosem voltam jobb formában. Hirtelen egy csapásra pasik leptek el, szinte már ki sem látok mögülük, naponta 5 pasit kell elutasítanom az utcán is. Nemrég történt, hogy összefutottam a régi osztálytársammal, aki mindig csúfolt és akit azóta is utáltam. Mikor észrevett láttam, hogy először fel sem ismert, de mikor rájött kivagyok elég feltűnően végignézett rajtam, mondhatni legeltette rajtam a szemeit. Én úgy csináltam, mintha észre sem vettem volna, nyomkodtam tovább a telefonom. Erre pár percre rá azt látom, hogy valaki előttem áll: persze, hogy ő volt az. Vidáman rám köszönt, barátságos hangnemben elkezdett érdeklődni hogy vagyok, milyen a suli, hogy állok a pasikkal... mintha valaha is jóban lettünk volna. Én jól láthatóan pofákat vágtam, és éreztettem vele, hogy nem vagyok kíváncsi rá, de ő kb le sem tudta venni rólam (és a melleimről) a szemeit, és folyamatosan lökre a rizsát és próbált flörtölni, amire én egyáltalán nem voltam vevő. Elég hamar meguntam, úgyhogy közöltem vele dolgom van úgyhogy megyek, erre megkérdi meginnék-e vele valamikor egy kávét. Ő mindig is az a tipikus "jópasi" volt, aki minden csajt megkapott, talán valahol tetszett is fiatalabb koromban, de mély nyomokat hagyott, amiért bántalmazott a súlyom miatt. Nem adtam neki egyértelmű választ, csak annyi, hogy majd meglátjuk, de inkább eljöttem onnan. Mikor aztán hazaértem látom, hogy bejelölt facebookon és már írt is egy üzenetet, hogy "na akkor mikor érsz rá? :)". Annyira szánalmas, nyilvánvaló h csak azért kedves velem mert most már jól nézek ki, és megfektetne (ahogy kb minden pasi).

És még ezek után mondják a nőkre, hogy ők felszínesek? Na akkor a pasik mégis mik? :-) (nem csak ő a példa erre, ez abból is látszik, hogy egyből rengeteg udvarlóm lett, ahogy lefogytam).

22/L

2015. aug. 19. 00:53
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
93%

Most erre mit lehet mondani? Nekem volt már kövér barátnőm. Nem kell általánosítani. Ha nagyon akartál volna, találhattál volna "pasit" kövéren is.

Amúgy nemrég ismerkedtem neten egy szintén kövér lánnyal. Az ismerkedés addig tartott, amíg képet küldtem neki. Mindig lehet egy újabb szinttel emelni a tétet. Most te jössz, mondj nagyobbat...

2015. aug. 19. 01:01
 2/58 anonim ***** válasza:
45%
férfiak mindig felszínesek,tegnap lementem egy szép féhosszú divatos felsőbe egyből nyomultak
2015. aug. 19. 01:01
 3/58 anonim ***** válasza:
91%
Tehát 14 évesen nem érdeklődtek utánad a 14 éves fiúk, viszont 20 évesen már lógtak rajtad a huszonéves srácok. Ez aztán az összehasonlítás.
2015. aug. 19. 01:02
 4/58 A kérdező kommentje:

Nem 14 éves voltam, középiskolás voltam, ahol elvileg már érettebb az ember.

De amúgy ez nem csak a helyes pasikra vonatkozik. A rondák is tapadnak most, előtte ők is levegőnek néztek. Szóval az sem igaz, hogy csak a helyes pasik felszínesek.. :o)

2015. aug. 19. 01:04
 5/58 anonim ***** válasza:
5%
köszönjük emese!
 6/58 anonim ***** válasza:
Jaj, de ismerős a helyzet. Tök ugyanez, igaz én 58 kg vagyok 168 cm-hez, de sokkal jobban nézek ki, mert régen 70 kiló voltam. Múltkor összefutottam egy volt osztálytársammal, egy fiúval, aki mindig is csúfolt, de keményen. Mikor meglátott, úgy nézett végig rajtam, hogy lehetett látni az őszinte meglepettséget az arcán, hogy most már milyen jól nézek ki, és mosolyogva köszönt, és látszott, hogy barmira tetszik neki, ahogy kinézek, én meg úgy tettem, mintha alig venném észre. Mondhatom, igazán kielégítő élmény volt.
 7/58 anonim ***** válasza:
33%
Most mire jó ez a késői hiszti? :D Ti nők ugyanolyan felszínesek vagytok, mert csak a kockahas meg az izom kell nektek. A hájas disznóférfiaknak már meg sem adjátok az esélyt. Gondolom te kérdező most, hogy lefogytál simán összejönnél egy 177 cm magas 120 kilós fiúval. Mert te nem vagy felszínes.:D
2015. aug. 19. 01:07
 8/58 A kérdező kommentje:

Jajj one man, látom nagyon magadra vetted, biztos okkal... :)

6-os, ugye milyen jó érzés? :D Én arra gondoltam, lehet kicsit húzom az agyát, aztán meg jól faképnél hagyom. Nehogy azt higgye már, hogy mindenkit megkaphat.. engem biztos nem :)

2015. aug. 19. 01:08
 9/58 A kérdező kommentje:
8-as érdekes, mikor kövér voltam a kövér férfiak is messze elkerültek. Most meg már ők is jönnének persze. Na erre varrjál gombot :)
2015. aug. 19. 01:09
 10/58 anonim ***** válasza:
37%
Én írtam az első hozzászólást. Arra is reagálj, ne csak azokra a kommentekre, amelyekre kényelmes!
2015. aug. 19. 01:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!