Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még hogy a nők felszínesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még hogy a nők felszínesek, na akkor erről mi a véleményetek férfiak?

Figyelt kérdés

Pár éve 83 kg-ot nyomtam (a 170 centimhez), magyarán elég kövér voltam. Volt egy fiú osztálytársam középsuliban, aki mindig csúfolt is emiatt, miatta utáltam suliba járni, gyakorlatilag megkeserítette az életem. Csak azt vártam, mikor ballaghatok el onnan, hogy többé ne kelljen látnom. Szerencsére az egyetemen már senki nem csúfolt emiatt, sok barátom lett, de persze a pasik továbbra is messzire elkerültek. Ekkor elhatároztam: lefogyok. Ezt sikerrel is teljesítettem, mondhatni bomba alakom lett, jelenleg 55 kg-ot nyomok, sosem voltam jobb formában. Hirtelen egy csapásra pasik leptek el, szinte már ki sem látok mögülük, naponta 5 pasit kell elutasítanom az utcán is. Nemrég történt, hogy összefutottam a régi osztálytársammal, aki mindig csúfolt és akit azóta is utáltam. Mikor észrevett láttam, hogy először fel sem ismert, de mikor rájött kivagyok elég feltűnően végignézett rajtam, mondhatni legeltette rajtam a szemeit. Én úgy csináltam, mintha észre sem vettem volna, nyomkodtam tovább a telefonom. Erre pár percre rá azt látom, hogy valaki előttem áll: persze, hogy ő volt az. Vidáman rám köszönt, barátságos hangnemben elkezdett érdeklődni hogy vagyok, milyen a suli, hogy állok a pasikkal... mintha valaha is jóban lettünk volna. Én jól láthatóan pofákat vágtam, és éreztettem vele, hogy nem vagyok kíváncsi rá, de ő kb le sem tudta venni rólam (és a melleimről) a szemeit, és folyamatosan lökre a rizsát és próbált flörtölni, amire én egyáltalán nem voltam vevő. Elég hamar meguntam, úgyhogy közöltem vele dolgom van úgyhogy megyek, erre megkérdi meginnék-e vele valamikor egy kávét. Ő mindig is az a tipikus "jópasi" volt, aki minden csajt megkapott, talán valahol tetszett is fiatalabb koromban, de mély nyomokat hagyott, amiért bántalmazott a súlyom miatt. Nem adtam neki egyértelmű választ, csak annyi, hogy majd meglátjuk, de inkább eljöttem onnan. Mikor aztán hazaértem látom, hogy bejelölt facebookon és már írt is egy üzenetet, hogy "na akkor mikor érsz rá? :)". Annyira szánalmas, nyilvánvaló h csak azért kedves velem mert most már jól nézek ki, és megfektetne (ahogy kb minden pasi).

És még ezek után mondják a nőkre, hogy ők felszínesek? Na akkor a pasik mégis mik? :-) (nem csak ő a példa erre, ez abból is látszik, hogy egyből rengeteg udvarlóm lett, ahogy lefogytam).

22/L

2015. aug. 19. 00:53
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Sosem voltam büdös, igénytelen, adtam a megjelenésemre, de a súlyommal nem tudtam mit kezdeni (betegség miatt). Még magamról is tudtam, hogy kövéren nem nézek ki jól, épp ezért próbáltam a belső tulajdonságaimra fektetni a hangsúlyt, kedves voltam, figyelmes, művelt, de persze senkit nem érdekelt. Ami azt illeti most sem érdekel senkit, mert nem látnak tovább a külsőmön.
2015. aug. 19. 01:32
 22/58 anonim ***** válasza:
De figyelj! Összejönnél egy kedves, becsületes, őszinte férfivel, ha 120 kilót nyomna? Csak erre válaszolj! Y/N
2015. aug. 19. 01:33
 23/58 anonim ***** válasza:
nyugi nem jönne össze ő is felszínes nőci csak veri itt a nyálát
2015. aug. 19. 01:36
 24/58 anonim ***** válasza:
16%
Mekkora kamu ez az egész. Napi 5-en próbálkoznak be, mi? Álmodban legfeljebb. Most meg már betegség miatt voltál kövér miközben azt írtad: "Ekkor elhatároztam: lefogyok". Ez olyan betegség hogy elhatározással kigyógyíthatod belőle magadat? :O
2015. aug. 19. 01:38
 25/58 A kérdező kommentje:

Látom nincs értelme veletek kommunikálni, csak azzal tudtok jönni, hogy a nők felszínesek, de a fenti leírás persze mintha nem is létezne :)

120 kg nem normális, egészségtelen, nem sűrűn látni ilyen embert (szerencsére), max kórházban úgyhogy nem, nem jönnék össze vele. Mondhattok felszínesnek, nem érdekel :) én sem 120 kiló voltam, "csak" 83, azért van különbség. Viszont azzal nincs bajom, ha mackós alkata van a pasinak, sőt tetszik is. Nem csak a kigyúrt állatokkal jönnék össze, mint ahogy azt mondjátok. :)

2015. aug. 19. 01:40
 26/58 A kérdező kommentje:
Betegség miatt lettem kövér, de idővel elmúlt, viszont a súlyom sajnos maradt a régiben. Egy ideig próbáltam elfogadni így magam, de mikor már tényleg senkinek nem kellettem rávettem magam, és nem kis munkám volt benne, hogy most így nézzek ki.
2015. aug. 19. 01:42
 27/58 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező te tulajdonképpen ezt a kérdést csak dühből írtad ki megtorolva ezzel a sérelmedet miszerint gyerekkorodban senkinek sem kellettél, mert kövér voltál. Nos nem azért nem kellettél senkinek. Azért nem kellettél egy fiúnak sem, mert lusta voltál, izzadtál szinte mindig a súlyod miatt és az igénytelenséget látták benned. Ezért ne őket hibáztasd, hanem megadat, mert nem tettél semmit annak érdekében, hogy lefogyj. Most, hogy elértél valamit vered itt a melled, hogy népszerű vagy a férfiaknál. Nincs ebben semmi meglepő. Ti nők ugyanúgy nem álltok szóba olyan alakokkal akik külsőre nem tetszenek. A belső másodlagos, mert előbb a külső derül ki mindenkiről. Ha nincs meg a szexuális vonzalom akkor meg tulajdonképpen mindegy is ki milyen kedves, aranyos, stb.
2015. aug. 19. 01:45
 28/58 anonim ***** válasza:
77%
Ezt az utat én is megjártam, azzal a különbséggel, hogy én kövéren is tudtam ismerkedni, fix baráti köröm volt, akik szerettek, és fiúk is kezdeményeztek, bár én önbizalomhiányos voltam ahhoz, hogy bele merjek vágni egy kapcsolatba. De nem kell ennek az egésznek ekkora feneket keríteni. Az, hogy téged csúfoltak, csak benned hagyott nyomokat, ők nem fogják fel (sajnos), mennyit tudnak ártani vele egy tinédzser lánynak/fiúnak. Akik rajtam a legnagyobb sebeket ejtették, még csak nem is emlékeztek rá pár év múlva.. Miután lefogytam, én is úgy gondoltam, a plusz súly egyféle szűrő volt, ami nem engedte be azokat, akik szexre hajtanak, csak azokat, akik a személyiségemet részesítik előnyben. Később rájöttem, hogy tévedtem. Senki nem kezd olyan emberrel, akihez nem vonzódik fizikailag. Akiknek ducin tetszettem, pontosan ugyanannyira számított a külsőm, mint azoknak, akiknek vékonyan váltam partiképessé. Minden ember felszínes valamilyen szinten, és nem az idealizált nő/férfi súlya határozza meg, hogy ezzel párhuzamosan mennyire számítanak a belső tulajdonságok. Mindezek mellett annyit mondanék neked, nézhetsz ki akármilyen jól, az nem fogja kompenzálni azt, ha bunkó vagy. Márpedig a viselkedéseddel te felnőttként süllyedtél le arra a szintre, amit a srác éretlen kamaszként engedett meg veled szemben. Te ennél jobb vagy, ne hagyd, hogy a negatív tapasztalatok megkeserítsenek, amikor végre olyan életet élhetnél, amiért küzdöttél.
2015. aug. 19. 01:46
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen már nagyon mások vagytok mint középiskolában. A srác lehet, hogy nem is emlékszik, hogy csúfolt. De ha emlékszik is valamire, maximum annyira hogy ártalmatlanul csipkelődött veled. Fogalma sincs, hogy neked az nagy trauma volt.

Általánosságban, a külső nagyon számít, férfiaknál is, de nőknél végképp. Ezt a férfiak bevallják, a nők többsége tagadja, de nem mind. Szerencsére egyik nőnek ez tetszik, másiknak meg amaz. Ezt én nem mondanám felületességnek, ez általános emberi tulajdonság. A felületesség másra vonatkozik.

2015. aug. 19. 01:48
 30/58 anonim ***** válasza:
7%
na kisbabám ha nem vagy felszínes járnál nálad alacsonyabb pasival? na ná hogy nem! de jó kis troll vagy
2015. aug. 19. 01:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!