Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen "felszínesek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen "felszínesek" egyes férfiak?

Figyelt kérdés

Ha beszélgetek férfiakkal, akkor kb. fél óra után már az ágyukban szeretnének tudni, pedig nincs alkohol a képben, és én sem vagyok szép és nem is öltözök úgy. Miért ilyenek egyes férfiak? Mi a jó abban, h megfektetnek egy csomó nőt?

köszönöm

2015. ápr. 29. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
mert ti is csak a díszb**uzikat találjátok meg.
2015. ápr. 29. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Valami azért mégis csak van a kisugárzásodban, ha nem is kell úgy öltöznöd!
2015. ápr. 29. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Mert csak az ecsetfejüjekkel foglalkozol.
2015. ápr. 29. 16:46
 4/9 A kérdező kommentje:
én nem keresem őket, pl. tegnap is délben beültem enni egy étterembe, egyedül voltam és mivel kevés volt a hely, megengedtem két pasinak, h odaüljenek az asztalhoz. Elkezdtek velem beszélgetni, aztán már erős célzásokat tettek, utána pedig kaptam "meghívást" hozzájuk. De én nem terelem soha a szexre a témát és nem is flörtölgetek.
2015. ápr. 29. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak ilyennel találkozol akkor talán a te ízléseddel van a baj. Első randin egy normális férfi nem próbálkozik be, hacsak nem adsz egyértelmű jelet, hogy vevő lennél rá.
2015. ápr. 29. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Talán mégis csinos vagy. Egyébként a férfiak ilyenek, szokd meg. Aki nem tér rá egyből az ágy témára az is azonnal belegondol milyen lenne veled szexelni.
2015. ápr. 29. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és mégis hogy kezeljem őket? rettentően zavar, h így viselkednek
2015. ápr. 29. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Visszavágtál nekik valami frappáns válasszal?
2015. ápr. 29. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Minden férfi el fog játszani a gondolattal ha csinos vagy és beszélgetnek veled de kevesen fognak kitérni rá, kevesen fogják szóvá is tenni ....de ezek szerint pont belefutottál pár őszintébb , tapintatlan férfival is, ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget rázd le őket tapintatosan vagy bunkón. Keress intelligensebb úriembereket ;)De nem pozitív dolog sok nőt megfektetni aki erkölcsösebb annak nem fér bele az értékrendjébe és van annyi tartása h húsként viselkedik hanem csak kevés nőkaphatja meg aki arra érdemes :)
2015. ápr. 29. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!