Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a nők hogy ők kevésbé felszínesek mint a férfiak, miközben egy nőt se érdekel hogy én ki is vagyok valójában csak a felszínesek dolgok izgatják őket?
Nem minden nő ilyen.
De aki mégis, az azt hiszi, akkor lesz neki jó és boldog élete, hogyha egy alfahímet fog ki magának.
Nagyobbat nem is tévedhetne...
Szerintem meg, ha te jobban megfelelnél a mostani átlag etalonnak, vagyis jobban néznél ki a többség szerint, akkor te se foglalkoznál annyira a kérdéssel.
Így elég álszent a kérdés. Szerintem mindenkit érdekel a külső...is, a belső is fontos meg a külső is.
Csak épp ha csak az egyikben felelsz meg a másik ízlésének, akkor nem fogtok össze jönni.
Neked kellene egy 90 kilós, 160 centis, extra csúnya(szerinted legalábbis) csaj aki e mellett kedves, intelligens, aranyos, őszinte, megbízható stb?
Mert szerintem nem. Innentől viszont nincs jogod magyarázni azokra, akiknek a te kinézeted nem felel meg. Az ízlés már csak ilyen. Keress olyat, akinek mindenben megfelel a külsőd és kész.
a nők felszínesebbek mint a férfiak sokkal jobban,de azért magamról is tudom ha nem tetszik valaki akkor bizony elkezd idegesíteni a jó pofizása.És na... tudok fsz is lenni,ha nem akarnák is.
de azért a nők mesze köcsö*gebbek tőlem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!