Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felszínesek ezek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínesek ezek a lányok vagy nem?

Figyelt kérdés

18/F vagyok.Volt a sulinkban felsőtest-szépségverseny,tréfából beneveztem és megnyertem.Nem vagyok nagyon izmos,inkább kidolgozott ezért ha felöltözöm teljesen átlagosnak nézek ki nem figyelemfelkeltően.A verseny előtt közömbös voltam a lányok számára de azóta sokkal érdeklődőbbek,jófejebbek,olyanok mosolyognak rám a folyosón akik előtte lesza*tak.

Felszínesek ezek a lányok amiért a testem miatt vagyok nekik érdekes vagy ez normális,hiszen azelőtt semmit nem mutattam ami érdekelhette volna őket? (Arcom is átlagos,túl népszerű se vagyok)

18/F

2014. febr. 6. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg csak felszínesek vagy lehet hogy az jött be nekik annyira, hogy bevállalósabb vagy

Vagy mindkettő

2014. febr. 6. 14:15
 2/7 anonim válasza:
Igen felszínesek.Mert(már bocsi)tetszenél nekik vagy ilyesmi,akkor nem a testedet néznék,hanem az arcodat,vagy hogy mennyire vagy jófej.Mert bár az is számít hogy mennyire sportos valaki hiszen senki nem akar puhánnyal járni,de nálam pl ha nincs kigyurva de szép az arca jófej akkor meg simán szóba jöhet .
2014. febr. 6. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy vettek volna eddig észre, ha eddig SEMMI érdekeset nem mutattál magadból?
2014. febr. 6. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Használt ki, hogy jobb pasi (férfiként nem szeretem ezt a szót, de csajok így mondják) lettél a szemükben.

Szerintem sokkal normálisabb az, ha csaj szemében kidolgozott tested miatt és tökösséged miatt (volt merszed kiállni színpadra) lettél vonzóbb, mint az ha pénzed miatt. Az előbbi ösztönös és őszinte érzésből fakad, az utóbbi érdekből.

Rendes, de rossz megjelenésű és fellépésű srác egy normális csajnak már nem igazán vállalható kompromisszum, ezért nem kell felszínesnek gondolnod.

2014. febr. 6. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki érdekel, azt ismerd meg, és majd úgyis kiderül.
2014. febr. 6. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
A nők felszínesek ez tény és minél fiatalabbak annál igazabb ez.Az idősebbek próbálják ezt palástolni...
2014. febr. 6. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendkívül felszínes a 95%-uk. Nem véletlen, hogy főleg csak a Bieber hasonmás típusú pasikkal látni együtt a nagy részüket. Csakis az arc dönt náluk, meg mennyire vagy jómódú. A test csak plusz, szorzótényező. Ha ronda az arcod, a nullát nem lehet szorozni, mert mindig nulla az eredmény. De ha már megfelelő az arcod, akkor a test és a jó öltözet dob rajta nem keveset. A mai lányok szánalmasak.
2014. febr. 7. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!