Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínesek ezek a lányok vagy nem?
18/F vagyok.Volt a sulinkban felsőtest-szépségverseny,tréfából beneveztem és megnyertem.Nem vagyok nagyon izmos,inkább kidolgozott ezért ha felöltözöm teljesen átlagosnak nézek ki nem figyelemfelkeltően.A verseny előtt közömbös voltam a lányok számára de azóta sokkal érdeklődőbbek,jófejebbek,olyanok mosolyognak rám a folyosón akik előtte lesza*tak.
Felszínesek ezek a lányok amiért a testem miatt vagyok nekik érdekes vagy ez normális,hiszen azelőtt semmit nem mutattam ami érdekelhette volna őket? (Arcom is átlagos,túl népszerű se vagyok)
18/F
Lehet tényleg csak felszínesek vagy lehet hogy az jött be nekik annyira, hogy bevállalósabb vagy
Vagy mindkettő
Használt ki, hogy jobb pasi (férfiként nem szeretem ezt a szót, de csajok így mondják) lettél a szemükben.
Szerintem sokkal normálisabb az, ha csaj szemében kidolgozott tested miatt és tökösséged miatt (volt merszed kiállni színpadra) lettél vonzóbb, mint az ha pénzed miatt. Az előbbi ösztönös és őszinte érzésből fakad, az utóbbi érdekből.
Rendes, de rossz megjelenésű és fellépésű srác egy normális csajnak már nem igazán vállalható kompromisszum, ezért nem kell felszínesnek gondolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!