Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ennyire felszínesek?
Csak az számít nekik, hogy legyen magas a pasi, izmos, jóképű, és rámenős, ha valaki 180cm alatt van, vagy kicsit vékonyabb, vagy ducibb mint az átlag, vagy nem jóképű, vagy van 1-2 kisebb szépséghibája akkor már nem is kell senkinek, meg ha nem olyan személyiség, hogy folyton bulizik és lányokat szólít le, rámászik midnenkire akkor nem kell senkinek.
Ahány nő annyi ízlés elvileg, viszont úgy vettem észre, hogy a nőknek egyforma az ízlésük, mindig ilyen filmsztár kinézetű pasikat akarnak.
Én pl. soha nem tetszettem még senkinek, soha senki nem akart megismerni, érdekes mód soha senkinek "nem vagyok az esete" persze egy címlapfiúra egyből rábuknak.Pedig nincs baj a külsőmmel, mindenki azt mondta akit kérdeztem.Azok is akik nem is ismertek, nem volt érdekük hazudni.
te se buknál rá egy ocsmány lányra
am nem mondod meg valakinek, hogy csúnya...
Az ilyen szőke jóarcú fiúkat mindig lányokkal látom bulizni érdekes módon. Ha nem a külső lenne a fontos szinte egytől egyig az összesnek, akkor nem ezekkel a típusú, jól öltözött, helyes fiúkall buliznának. És ne mondja senki, hogy azért mert csak azok mennek oda a lányokhoz, hanem mert aki nem így néz ki pl mint ez a fiú, akkor azt nagyon gyorsan helyre teszik a lányok, negatív értelemben.
"legyen magas a pasi, izmos, jóképű, és rámenős.."
Hát azért nem árt ha egy pasi magas :) Mármint én a 177 cm-el hogy néznék ki egy 160 cm fiúval? :)) izmos? nekem nem igazán fontos hogy egy kigyúrt állat legyen, sokkal jobban szeretem azt, akinek olyan normál a testalkata, vagy az sem baj ha ducibb :) rámenős? hányhatnékom van attól, mikor a fiú úgy rádmászik , hogy levegőt sem kapsz, ő meg tovább nyomja az idióta dumáját. a jóképűhöz meg annyit fűznék hozzá, hogy fontosabb az , hogy ápolt legyen ( na, de azért nézz magadba te jönnél össze egy bányarémmel, nem? :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!