Fiuk 30folott, alatt, akik onbizalomhianyosak vagytok, csendesek, visszahuzodoak es onertekelesi gondokkal kuzdotok! milyen lanyok jonnek be nektek?
Erdekelnek az ilyen fiuk es kivancsi vagyok,hogy milyen csajok jonnek be nektek.
A hasonlo beallitottsaguak vagy a vaganyabb csajok,akiknek van onbizalmuk.
Vagy egyszeruen csak egy eros nore van szuksegetek?
Lassan 30 vagyok, de nálam nincs "milyen lányok jönnek be" gondolkodásmód.
Valaki vagy vonz, vagy nem. Függetlenül attól, hogy éppen csendes, visszahúzódó vagy "vagány" csaj.
De alapvetően még ha gondjaim is vannak, szeretem azt érezni, hogy én vagyok a férfi szóval nem egy "babusgató", gyerekként kezelő nőre vágyom, hanem valakire aki fel tud nézni rám.
30 vagyok. Csendes, visszahúzódó, csak éppen önértékelési gondjaim nincsenek, elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. :D
Nem szívesen kategorizálnék be senkit, mert számomra is az "összkép" az, ami számít. Ugyanakkor a határozottabb, erősebb jellemű nők jobban bejönnek, mellettük valahogy én is jobban "összekapom" magam, mint egy döntésképtelen kis szeleburdi társaságában, akivel aztán csak csendesen néznénk egymást.
30 fölött nem "fiúk" vagyunk. 20 fölött már illik férfinak lenni, nemhogy 30 fölött.
A hűséges és odaadó lányok. De olyanok nincsenek.
#5 hozzaszolo
Erre a valaszra vartam!
De koszonom a tobbieknek is 😊
Hasonló beállítottságúval az lenne a probléma hogy valszinűleg egyikünk sem lenne képes kezdeményezni szóval eleve nem is alakulhat semmi
Szóval esetemben azt hiszem egy nagyon erős önbizalmú nő lenne ideális aki akár hajlamos is kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!