Azok akik középiskolában visszahúzódóak voltak, egyetemen változott valami?
Sziasztok!
Eléggé visszahúzódó lettem, felénk, nehezen barátkozó, ugyanakkor kedves és őszinte ember vagyok.
Van valami esélyem arra, hogy mire egyetemista leszek (2 év múlva) változzon ez valamit? Tanulható ez egyáltalán?
A tesóm általánosban nagyon visszahúzódó volt sokat olvasott meg szinhazba jart. A tobbiekkel nem jott ki. Gimiben mar voltak baratai, de egyetemen már sok sok barátja lett.
NYUGI NEM BAJ, 1-2 IGAZI BARÁT KELL
Kedves utolsó! Köszönöm válaszod!
Ez mennyire hatott ki a párkeresésedre?
Szerintem ez nagymértékben elhatározás kérdése. Én gimiben elég visszahúzódó voltam és kevés ember volt akikkel felszabadult tudtam lenni. Eldöntöttember, hogy mikor egyetember megyek erőt veszek magán és másképp indítok.
Nekem pl segített az a tudtat, hogy ezek az emberek nem ismernek és nincs bennük semmilyen előítélet felém...így olyan lehetek amilyen lenni akarok. És bejött mivel kedves voltam, laza és barátkozó...az emberek pozitívan reagáltak rám ami azt jelentette jól csinálom és nőtt az önbizálmom, ami egy idő után egy öngerjesztő folyamatát vált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!