Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok akik középiskolában...

Azok akik középiskolában visszahúzódóak voltak, egyetemen változott valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé visszahúzódó lettem, felénk, nehezen barátkozó, ugyanakkor kedves és őszinte ember vagyok.

Van valami esélyem arra, hogy mire egyetemista leszek (2 év múlva) változzon ez valamit? Tanulható ez egyáltalán?

2017. jún. 30. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Fejleszthető, és nagyban függ az új közegtől. :)
2017. jún. 30. 22:45
 2/13 nancika ***** válasza:
100%

A tesóm általánosban nagyon visszahúzódó volt sokat olvasott meg szinhazba jart. A tobbiekkel nem jott ki. Gimiben mar voltak baratai, de egyetemen már sok sok barátja lett.

NYUGI NEM BAJ, 1-2 IGAZI BARÁT KELL

2017. jún. 30. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Ha csaj vagy, akkor gólyatábortól kezdve szétfognak szedni a pasik, szóval könnyen kinyílhatsz. Ha srác vagy, akkor semmi sem fog változni.
2017. jún. 30. 23:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2017. jún. 30. 23:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, mindig is visszahúzódó voltam, ez egyetemen is így maradt. Kinek a pap, kinek a paplan.
2017. júl. 1. 21:38
 6/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Köszönöm válaszod!

Ez mennyire hatott ki a párkeresésedre?

2017. júl. 1. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagymértékben elhatározás kérdése. Én gimiben elég visszahúzódó voltam és kevés ember volt akikkel felszabadult tudtam lenni. Eldöntöttember, hogy mikor egyetember megyek erőt veszek magán és másképp indítok.

Nekem pl segített az a tudtat, hogy ezek az emberek nem ismernek és nincs bennük semmilyen előítélet felém...így olyan lehetek amilyen lenni akarok. És bejött mivel kedves voltam, laza és barátkozó...az emberek pozitívan reagáltak rám ami azt jelentette jól csinálom és nőtt az önbizálmom, ami egy idő után egy öngerjesztő folyamatát vált

2017. júl. 3. 16:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, az autokorrekt miatt tok random szavakat dobál közbe :(
2017. júl. 3. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Szóval neked amúgy még van két éved arra, hogy felkészülj a változásra lelkileg. Ha igazán szeretnéd, hogy más legyen a dolog akkor biztos, hogy sikerülni fog. Az első válszolónak igaza van, simán tanulható, és függ a közegtől is. De azt ne felejtsd el, hogy pl a gólyatáborban is ugyanolyan emberek vannak mint te akik szeretnék jól érezni magukat, szeretnének barátokát szeretni, és ugyanúgy új nekik ez mint neked. Szóval ha kedvesen közelítesz árkihez, hidd el hálás lesz érte :)
2017. júl. 3. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
#3: Ki az a betegesen antiszociális, aki lepontozta a válaszom? Járt már valaha gólyatáborban vagy csak otthon ült a 4 fal között? Ja, a 4 fal között valóban nem lesz túl szociális az ember.
2017. júl. 3. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!