Azok akik középiskolában visszahúzódóak voltak, egyetemen változott valami?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eléggé visszahúzódó lettem, felénk, nehezen barátkozó, ugyanakkor kedves és őszinte ember vagyok.
Van valami esélyem arra, hogy mire egyetemista leszek (2 év múlva) változzon ez valamit? Tanulható ez egyáltalán?
2017. jún. 30. 22:44
11/13 A kérdező kommentje:
Nyugi, valakinek nincs élete és itt próbálja meg kiélni magát.
Szerintem hasznos a válaszod, ha ez számít bármit is.:D
2017. júl. 4. 00:12
12/13 anonim válasza:
Én hasonlóan visszahúzódó maradtam, többek között azért, mert rossz szakot választottam, és utólag rájöttem, hogy nem érdekel igazán az, amit tanulok. A többiek sokkal jobban képben vannak, sokszor beszélgetnek a szakkal kapcsolatos dolgokról, páran egész profik, én meg csak ülök ott és nem tudok semmit hozzászólni. (Egyébként művészetekhez kapcsolódó szak.)
13/13 anonim válasza:
Azért 3-as mert hülyék olvasták és pontozták. Esetleg valami nerd xD Amúgy meg ez szerintem nem mindig igaz, mert elég jó csajnak kell lenni hozzá én azt vettem észre.
Amúgy mi van azzal ki fordítva van? :D Én gimiben voltam nyitottabb és 1etemen visszahúzodóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!