Vannak még olyan lányok, akik visszahúzódóak és nem ilyen állandóan bulizós p*csák? 17/F
Én nem vagyok visszahúzódó, de nem is állandóan bulizós. Sokan vannak a kettő között.
Mit érsz el azzal, ha ide kiírod a kérdésedet? Attól, hogy a te környezetedben nincsenek, nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincsenek.
16/L
"hogy már csak rib..-ok vannak?"
Nőrokonaidat, édesanyádat kérdezgesd, ne itt rib..cozd a nőket, csak mert gyökér vagy. De komolyan, az ilyen embereknek semmi önkritikájuk nincsen? Feltesznek egy offenzív kérdést, lekrvázva benne csomó ismeretlen nőt...aztán csodálkoznak, jaaaj én rendes srác vagyok amúgy, miért bántanak, brühühü?
Attól hogy nem bulizol ne hidd felsőbbrendűnek magad.
Egy ideig tinikorban és is azt hittem hogy mennyivel jobb hogy nem járok el inni meg a többi.
Jah, a vége hogy nem alakulnak ki olyan kapcsolatok, szociális képességek amik mindenki másnak meglesznek, és mellé még jól se érezted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!