Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiuk 30folott, alatt, akik...

Fiuk 30folott, alatt, akik onbizalomhianyosak vagytok, csendesek, visszahuzodoak es onertekelesi gondokkal kuzdotok! milyen lanyok jonnek be nektek?

Figyelt kérdés

Erdekelnek az ilyen fiuk es kivancsi vagyok,hogy milyen csajok jonnek be nektek.

A hasonlo beallitottsaguak vagy a vaganyabb csajok,akiknek van onbizalmuk.

Vagy egyszeruen csak egy eros nore van szuksegetek?

2018. máj. 22. 20:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

No akkor most mar tuti osszejon nekem a dolog 😜

Mert en halalosan nyugodt ember vagyok,mindamellett,hogy bolondos is tudok lenni 😊

2018. máj. 22. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem a dominánsabb nők jönnek be, mert úgy gondolom, hogy lehet tőlük tanulni.
2018. máj. 22. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen elég valószinű hogy sikerrel jársz majd, nyerő kombináció
2018. máj. 22. 22:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Regebben en is az eros,magabiztos ferfiakhoz vonzodtam,de aztan rajottem fogalmuk nincs mi zajlik egy ilyen no lelkivilagaban...

Vagy legalabbis nagyon okosnak es bolcsnek kell lennie hozza,hogy megertse,aterezze ezt az allapotot...

A hasonlo beallitottsagu ferfiak pedig

gondolom,bizom benne ezt jobban megertik,kezelni tudjak es elfogadjak...

2018. máj. 22. 22:35
 15/16 A kérdező kommentje:

#13 hozzaszolo

Koszonom a biztatast! :)

2018. máj. 22. 22:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Mikor kerestem életem szerelmét, mindig csendesebb fiúkat kerestem, az sem érdekelt ha csúnya, csak legyen ami megfog benne. A belső fontos volt...

Aztán amikor ilyen fiúkat találtam, azt mondták, hogy nekik bögyös, faros menyecske kell. Meg szexi csaj :D szerintem azóta is egyedül élnek.

2018. dec. 3. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!