Fiuk 30folott, alatt, akik onbizalomhianyosak vagytok, csendesek, visszahuzodoak es onertekelesi gondokkal kuzdotok! milyen lanyok jonnek be nektek?
Erdekelnek az ilyen fiuk es kivancsi vagyok,hogy milyen csajok jonnek be nektek.
A hasonlo beallitottsaguak vagy a vaganyabb csajok,akiknek van onbizalmuk.
Vagy egyszeruen csak egy eros nore van szuksegetek?
No akkor most mar tuti osszejon nekem a dolog 😜
Mert en halalosan nyugodt ember vagyok,mindamellett,hogy bolondos is tudok lenni 😊
Regebben en is az eros,magabiztos ferfiakhoz vonzodtam,de aztan rajottem fogalmuk nincs mi zajlik egy ilyen no lelkivilagaban...
Vagy legalabbis nagyon okosnak es bolcsnek kell lennie hozza,hogy megertse,aterezze ezt az allapotot...
A hasonlo beallitottsagu ferfiak pedig
gondolom,bizom benne ezt jobban megertik,kezelni tudjak es elfogadjak...
#13 hozzaszolo
Koszonom a biztatast! :)
Mikor kerestem életem szerelmét, mindig csendesebb fiúkat kerestem, az sem érdekelt ha csúnya, csak legyen ami megfog benne. A belső fontos volt...
Aztán amikor ilyen fiúkat találtam, azt mondták, hogy nekik bögyös, faros menyecske kell. Meg szexi csaj :D szerintem azóta is egyedül élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!