Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebbe belemenjek? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe belemenjek? N

Figyelt kérdés
2 éve ismerem a férfit, többször is találkoztunk már. Mindig is éreztük, hogy ne vagyunk közömbösek. Elhívott randizni Új-Zélanda! Merthogy neki van ott rokona. (de nem náluk szállnánk meg hanem van valami amit ők olcsón intéznek) Ő fizetne mindent. Szerintetek hogy kéne hozzáállnom mindenhez? Nagyon rendes, semmit sem siettet, de ez kicsit ijesztő.
2019. aug. 5. 13:58
1 2 3
 21/24 Rockarc ***** válasza:
100%

Szerintem mondd le. Egyszeru az ok, meg nincs itt az ideje. Elobb randizzatok, kezdjetek el parkent elni, koltozzetek ossze, es kb ekkor kell eljutni oda, hogy kulfoldi utakat szerveztek. Hidd el a rokonok megvarnak, ok nem sietnek.

43F

2019. aug. 5. 15:56
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

2 éve megismerted a neten és párszor találkoztatok személyesen. Neked ezt jelenti a 2 éves ismertség? Mert nekem rohadtul nem ezt jelentené, de te tudod.

Semmi esetre sem mennék el vele. Ha igazából baráti kapcsolat lenne köztetek, akkor fel sem merülne benned, hogy ne menj, de gondolj arra, hogy csak megszólalt benned egy vészcsengő.

2019. aug. 5. 17:11
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
Én még férfiként sem mennék olyan messze,annyira meg nem ismered.Szüleid ismerik? Nekik szóltál?
2019. aug. 5. 17:41
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
"Jaj csajok megijesztetek " Honnan veszed, hogy ezeket csajok irták????
2019. aug. 5. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!