Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebbe belemenjek? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe belemenjek? N

Figyelt kérdés
2 éve ismerem a férfit, többször is találkoztunk már. Mindig is éreztük, hogy ne vagyunk közömbösek. Elhívott randizni Új-Zélanda! Merthogy neki van ott rokona. (de nem náluk szállnánk meg hanem van valami amit ők olcsón intéznek) Ő fizetne mindent. Szerintetek hogy kéne hozzáállnom mindenhez? Nagyon rendes, semmit sem siettet, de ez kicsit ijesztő.
2019. aug. 5. 13:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

" többször is találkoztunk már"

Bocs, de ez azt jelenti, hogy alig ismered.

2019. aug. 5. 14:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem miért nem visz el itthon előtte pár igazi randira?

Miért Új-Zélanddal kell kezdeni?

2019. aug. 5. 14:45
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Én elmennék vele. Tetszik hogy nem átlagos randit tervezget. És az utazás nem árthat meg szerintem. Te tudod mennyire ismered, ha úgy érzed teljes szívedből hogy nem lesz baj belőle akkor hajrá!
2019. aug. 5. 14:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve...

Hívjátok fel az új-zélandi rokont, hogy odautaztok!

Így legalább hagysz valami biztos pontot magad után.

De a kérdésedből kiindulva, te sem vagy benne biztos, hogy jó ötlet.

2019. aug. 5. 14:54
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát gondolom ilyen körülmények között hamarabb összemelegednénk. Évente lejár, képeket is küldött mikor kint van, elmennénk a rokonait meglátogatni.
2019. aug. 5. 14:56
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom hány éves vagy, de ennyire nem lehetsz naiv.... Én se vagyok húú de idős a magam 25 évével, de azonnal megszólalt a vészcsengő a fejemben.

2 éve ismered, de még csak szinte barát? Többször is találkoztatok? Ezekből mind az jön le, hogy nem is ismered igazán, a 2 év alatt néhányszor összefutottatok és csak szinte "barátok" vagytok...

Ki tudja hova is visz vagy mi a szándéka. Több, mint ijesztő. Ráadásul én biztos nem ajánlanám fel egy szinte barátomnak, akivel párszor találkoztunk, hogy kifizetem neki a teljes útját. Gyanús, hogy van valami hátsó szándéka. Miért nem randiztok itt? Miért kell hozzá egészen Új-Zélandig menni?

Az meg, hogy jajj nem gyilokológép.. :D Cuki. Tudod hány erőszakos, agresszív, gyilkosról nem mondta volna meg soha senki, hogy képes lenne bárkit is bántani?? Nem ismered még eléggé ahhoz, hogy nyugodt szívvel elutazz vele és ezt te is tudod, épp ezért a kérdés.

2019. aug. 5. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:
86%
Akkor menjél. Legfeljebb majd megnézünk a híradóban, ha egyáltalán előkerülsz.
2019. aug. 5. 15:14
 18/24 anonim ***** válasza:
84%

Menj vele szerintem. A szállást csekkold le azért.

Min. 4 csillag, apartmanba nem mennék. Csak oda ahol van kamera.

2019. aug. 5. 15:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Hát gondolom ilyen körülmények között hamarabb összemelegednénk."

Pont ez ezzel a gond! Miért akarna bárki olyasvalakivel utazni ilyen hosszú útra, akivel nincs "összemelegedve"? Lehet, hogy 2 nap után már el sem tudnátok egymást viselni. Pár találkozás alapján senkit nem lehet megismerni!

Azt vedd észre, hogy te ezzel kiszolgáltatott helyzetbe kerülnél mindenképpen, hiszen nem tudnál hazajönni egyedül, ha rosszul alakulnak a dolgok.

Ezek szerint nem kint él, tehát lett volna már két év alatt millió lehetőségetek összemelegedni, ha tényleg az lenne a cél... és ha már összemelegedtetek, akkor menni együtt.

Hogy két évet fektetett bele? Mégis mibe? Pár találkozóba? Amúgy meg otthon a képernyő elől írogat unalmában? Ez NEM energiabefektetés! Arra nem volt képes, hogy párszor randizzatok rendesen, de arra igen, hogy elvigyen Új-Zélandra? Totál életszerű...

Az a helyzet, hogy én már láttam már olyan ügyet, közeli ismerősömmel történt meg, amikor valaki két évig tényleg napi szinten fektetett energiát egy netes "kapcsolat" ápolásába, egészen pontosan egyszerre többe is. Rendőrségi ügy lett belőle, akkor derült ki, hogy az illető nem is azt, akinek vallotta magát. És az is, hogy ugyanezt még kb. 4-5 másik emberrel is eljátszotta párhuzamosan. Igen, éveken keresztül! Vannak nagyon beteg emberek, akiknek ebből áll az élete!

2019. aug. 5. 15:45
 20/24 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem meg csak flancol és ez nagyon ellenszenvessé tenné őt a szenemben. Hány évesek vagytok? Ha nagyon fiatal, talán tényleg csak kirándulni hív :-D
2019. aug. 5. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!