Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek ebbe a "játékba"?
Második kisgyerekemmel vagyok itthon GYED-en. Nagyon hiányoznak a kapcsolatomból a kedves szavak, az odafigyelés, az elismerés, a jó szex. A páromtól ezt nem kapom meg, hiába vagyok csinos.
A közelmúltban felfigyelt rám egy közelben lakó apuka, akivel heves flörtölésbe kezdtünk, és már a telefonszámomat is elkérte, sőt egyértelmű célzásokat írt, hogy mit szeretne velem csinálni.
Mit gondoltok, belemenjek ebbe a „játékba”? Sajnos kezdem úgy érezni, hogy nekem többet jelent ez az egész, mint neki. Azt se tudom, hogy rajtam kívül flörtöl-e más nőkkel is. Még nem történ semmi az sms-eken kívül, de nagyon vágyom rá.
Egyszerüen hihetetlen... elveszel egy nőt feleségül, terveztek, gyártotok két gyermeket, melózól mint a dög hogy legyen a tervek megvalósítására lové és akkor otthon az asszonynak uncsi közben azon jár az agya, hogyan kaphatna jó durva szexet a szomszéd apukától.
Az asszonynak még az se számít hogy mi lesz közben a két picivel, bezárja őket addig a szekrénybe vagy mi?
Felfoghatatlan kategória.
De a szomszéd apuka is megérne egy elemzést, aki annyira kivan hogy mindegy milyen áron csak már nunit lásson. Nem számit az idegen lakás, a saját gyemekei, a lebukás, az idegen lakásban lézengő két kisgyermek, semmi sem, csak legyen nuni.
Mikre képes egy békés családanya unalmas délelőttönként, hihetetlen.
ha képes vagy az érzelmetek távol vagy legalábbis kordában tartani akkor hajrá
ha nem akkor inkább ne
nekem is volt ilyen kapcsolatom sajnos ö belém szeretett akkor pontot tettem a végére
pont amiatt h a családjaink egybe maradjanak
ha így érzed akkor nem menj bele mert szét fog esni a családod
valszeg ö csak egy kis kalandot akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!