Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belemenjek ebbe a "játékba"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek ebbe a "játékba"?

Figyelt kérdés

Második kisgyerekemmel vagyok itthon GYED-en. Nagyon hiányoznak a kapcsolatomból a kedves szavak, az odafigyelés, az elismerés, a jó szex. A páromtól ezt nem kapom meg, hiába vagyok csinos.

A közelmúltban felfigyelt rám egy közelben lakó apuka, akivel heves flörtölésbe kezdtünk, és már a telefonszámomat is elkérte, sőt egyértelmű célzásokat írt, hogy mit szeretne velem csinálni.

Mit gondoltok, belemenjek ebbe a „játékba”? Sajnos kezdem úgy érezni, hogy nekem többet jelent ez az egész, mint neki. Azt se tudom, hogy rajtam kívül flörtöl-e más nőkkel is. Még nem történ semmi az sms-eken kívül, de nagyon vágyom rá.

2013. szept. 8. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne.
2013. szept. 8. 12:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyennek minek csináltál gyereket? Ebből válás, perek, gyerekelhelyezés lesz. Jön majd a sok probléma. És mi lesz a kisgyerekkel? Ha nagyobb lesz mit mondasz neki? Hová mész?
2013. szept. 8. 12:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne menj bele,nem éri meg,és úgyis kiderűl,előbb,v útóbb
2013. szept. 8. 12:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezt kifelejtettem: Nem akarok elválni, mert se az én gyerekeimet se az övéit nem szeretném tönkre tenni. Nem szeretnék "új apát" a gyerekeimnek.
2013. szept. 8. 12:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerüen hihetetlen... elveszel egy nőt feleségül, terveztek, gyártotok két gyermeket, melózól mint a dög hogy legyen a tervek megvalósítására lové és akkor otthon az asszonynak uncsi közben azon jár az agya, hogyan kaphatna jó durva szexet a szomszéd apukától.

Az asszonynak még az se számít hogy mi lesz közben a két picivel, bezárja őket addig a szekrénybe vagy mi?

Felfoghatatlan kategória.

De a szomszéd apuka is megérne egy elemzést, aki annyira kivan hogy mindegy milyen áron csak már nunit lásson. Nem számit az idegen lakás, a saját gyemekei, a lebukás, az idegen lakásban lézengő két kisgyermek, semmi sem, csak legyen nuni.

Mikre képes egy békés családanya unalmas délelőttönként, hihetetlen.

2013. szept. 8. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

ha képes vagy az érzelmetek távol vagy legalábbis kordában tartani akkor hajrá

ha nem akkor inkább ne

nekem is volt ilyen kapcsolatom sajnos ö belém szeretett akkor pontot tettem a végére

pont amiatt h a családjaink egybe maradjanak

2013. szept. 8. 12:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy nem tudom kordában tartani az érzéseimet. Már most úgy érzem, hogy kicsit beleszerettem és már attól is szenvedek, ha nem ír sms-t. Pedig még semmi sem történt.
2013. szept. 8. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
igen
2013. szept. 8. 12:46
 9/11 anonim ***** válasza:

ha így érzed akkor nem menj bele mert szét fog esni a családod

valszeg ö csak egy kis kalandot akar

2013. szept. 8. 12:58
 10/11 anonim ***** válasza:
2013. szept. 8. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!