Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belemenjek ebbe a "játékba"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek ebbe a "játékba"?

Figyelt kérdés

Második kisgyerekemmel vagyok itthon GYED-en. Nagyon hiányoznak a kapcsolatomból a kedves szavak, az odafigyelés, az elismerés, a jó szex. A páromtól ezt nem kapom meg, hiába vagyok csinos.

A közelmúltban felfigyelt rám egy közelben lakó apuka, akivel heves flörtölésbe kezdtünk, és már a telefonszámomat is elkérte, sőt egyértelmű célzásokat írt, hogy mit szeretne velem csinálni.

Mit gondoltok, belemenjek ebbe a „játékba”? Sajnos kezdem úgy érezni, hogy nekem többet jelent ez az egész, mint neki. Azt se tudom, hogy rajtam kívül flörtöl-e más nőkkel is. Még nem történ semmi az sms-eken kívül, de nagyon vágyom rá.

2013. szept. 8. 12:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem se menj bele, és tiltsad meg, hogy sms-ezzen, telefonáljon, vagy más módon vegye fel veled a kapcsolatot. Eleinte nehéz lesz, de gondolj arra, hogy minél jobban belebonyolódsz, annál nehezebb lesz kimászni belőle, és egyre nő a lebukás veszélye. Meg hát a GYED sem tart örökké. A telefonodat, e-mailedet meg takarítsad ki, még véletlenül se legyenek árulkodó nyomok. Igaz persze, hogy így az emlékek is elvesznek, de nem is kár érte.

Ami pedig az elhidegült házastársi kapcsolatotokat illeti, valószínűleg érdemes lenne elmenni egy párterápiára. Fontos, hogy jobban odafigyeljetek egymásra.

Ha hasznos volt a tanácsom, akkor kérek egy zöld pacsit! :)

2014. máj. 2. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!