Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebbe belemenjek? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe belemenjek? N

Figyelt kérdés
2 éve ismerem a férfit, többször is találkoztunk már. Mindig is éreztük, hogy ne vagyunk közömbösek. Elhívott randizni Új-Zélanda! Merthogy neki van ott rokona. (de nem náluk szállnánk meg hanem van valami amit ők olcsón intéznek) Ő fizetne mindent. Szerintetek hogy kéne hozzáállnom mindenhez? Nagyon rendes, semmit sem siettet, de ez kicsit ijesztő.
2019. aug. 5. 13:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

Ebben a formában sehogy nem mennék bele.

Csak akkor mennék, ha magamnak intézem a szállást. Ki tudja, hova fognak vinni.

2019. aug. 5. 14:00
 2/24 A kérdező kommentje:
Jaj nem gyilkologép. Szinte már barát.
2019. aug. 5. 14:03
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Ne menj bele, szerintem futtatni akar. Így szokták, kicsit udvarolnak, kivisznek külföldre és állhatsz is munkába.
2019. aug. 5. 14:04
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj vele randizni, de ne Új Zélandra, nekem ez gyanús...jol érzed, ez nem kicsit ijesztő.
2019. aug. 5. 14:11
 5/24 A kérdező kommentje:
2 évig? Nem hiszem hogy ennyi időt beleáldozott volna. Jaj csajok megijesztetek :(
2019. aug. 5. 14:13
 6/24 anonim ***** válasza:
74%
Hét ez elég ijesztően hangzik akármilyen rendes. Válasszatok inkább egy közelebbi helyet.
2019. aug. 5. 14:18
 7/24 anonim ***** válasza:
86%
Jajj kérlek mond hogy kamu és nem vagy ennyire hülye... Egy ilyen ajánlat után akkor jársz a legjobban, ha a telefonszámat is elveszíted, nem hogy bárhova elmenj vele.
2019. aug. 5. 14:20
 8/24 anonim ***** válasza:
85%

Akik embert akarnak szerezni prostitúcióra semennyi időt nem sajnálnak rá, hiszen később megtérül.

Ne legyél naiv!

2019. aug. 5. 14:25
 9/24 A kérdező kommentje:

De most csajok...

Bezzeg ha barát hív el azzal elmennétekm nem? Ő is már szinte barát számomra. Nem félek attól hogy elad. Itt csak azt nem tudom hogy ekkora összegre igent mondjak. Lehet nem jó pont a szemében és azt hiszi pénzéhes vagyok.

2019. aug. 5. 14:26
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha megbízol benne, akkor mondd el neki, hogy mi a problémád ezzel.

Aztán menj el vele! :)

2019. aug. 5. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!