Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek ebbe a kapcsolatba vagy ne? 17/L
Van egy 23 éves fiú akibe szerelmes vagyok. Ma délután volt randink. Séta a parkban meg fagyizás. Minden nagyon jó volt.
Aztán amikor el akartam indulni hazafelé megfogta a kezem visszahúzott és azt mondta, hogy vmit el kell mondania nekem. Ez pedig nem más volt mint, hogy van 6 év felfüggesztetje. Még középiskolába a haverjával (akivel azóta nem beszél) belekeveredtek vmi drogügybe (árulták is) és vki felnyomta őket. Azt mondja, hogy nagyon megbánta és most már nem tudnák rávenni erre. Azóta mindenkit elkerül, aki drogozik vagy árul.
Nem tudom mit csináljak. Szeretem a fiút, de ez a sztori nagyon megrázott. Kértem egy kis gondolkodási időt. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Minden ember hazudik. Azt nem tudhatjuk, hogy ki, mikor és miért. Őszintén bevalotta, ezt lehet értékelni, ha tényleg igazat mond, de 100%-an bízni nem lehet szinte senkiben. Légy óvatos. Aki rossz társaságba keveredik az nehezen tud kikeveredni!
21/F
hát nwm hinném helkoszonésnél kéne egy ilyn dolgot közölni :d meg nem belekevereett ha árulta :Da már kicsit tobb
mit belekeveredés belekeveredés az 1 év felfuggő lenne nem 6 :D szerintem hagyd a fenébe
jó, hogy elmondta, de azért bizonyosodj meg róla, hogy ez a drog ügy tényleg csak a múlt. szerintem nyugodtan járj vele, de azért figyelj oda az esetleges gyanús dolgokra és ne vakítson el a szerelem!
sok sikert!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!