Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, volt már olyan veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan veletek hogy már rég éltétek a szexuális életeteket és egy fiatalabb sráctól nem akartatok többet csak elvenni a szüzességét? Szerintetek belemenjek ebbe, vagy várjak addig amíg azzal csinálom akit szeretek? 15F

Figyelt kérdés

van egy 18 éves gyönyörű lány barátom, aki felajánlotta, hogy lefekszik velem, de semmi többet nem akar, csak azt mondta, hogy nagyon aranyos és helyes vagyok és jó lenne elvennie a szüzességem, de semmi többet nem akar, csak eléggé felizgatom és lefeküdne velem, ezt mondta.

és egyébként ő már rég éli a szexuális életét.

2011. szept. 12. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Vagy szívat vagy nem de nagyon hülye vagy ha nem mész bele.
2011. szept. 12. 20:23
 2/15 anonim ***** válasza:
MÉG szép hogy menj bele.
2011. szept. 12. 20:23
 3/15 A kérdező kommentje:
nem szívat, múltkor buliba teljesen rám volt indulva, budiba akarta csinálni, csak én nem hagytam, megijedtem.
2011. szept. 12. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
zokogásig kefélném XD örökre bánni fogod, ha kihagyod
2011. szept. 12. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Olyan aranyos vagy.Mennyi idős lehetsz?12?:D A lányból meg nagy faszcibáló ribanc lesz ha már 15 évesen szét van kúrva.Majd 20 évesen már 2 f@asz kell neki egyszerre.Puszi nektek.
2011. szept. 12. 20:33
 6/15 anonim ***** válasza:
27%
Jah bocs.Nem vettem észre.15f oké.A csaj mennyi?
2011. szept. 12. 20:34
 7/15 anonim ***** válasza:
27%
Jah, 18 bocsi ezt sem vettem észre.
2011. szept. 12. 20:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd hogy megdugjon.
2011. szept. 12. 20:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem hót' mindegy, de (látszik, hogy nő vagyok :D) nem mennék bele. Először is azért, mert hát ki tudja mit szedhetsz el tőle, meg biztos, hogy egy olyan lánnyal akarod(az elsőt, ezt tegyük hozzá), akihez semmi közöd nincs, és azután ott hagyna? Na, mindegy a férfiak ezt biztosan jobban tudják, csak leírtam a véleményem. :)
2011. szept. 12. 20:36
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
Hát igen, inkább csináld egy k..vával, annak tuti van gyakorlata, nem fogsz csalódni benne, ez a kiscsaj meg lehet semmit nem tud...
2011. szept. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!