Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, volt már olyan veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan veletek hogy már rég éltétek a szexuális életeteket és egy fiatalabb sráctól nem akartatok többet csak elvenni a szüzességét? Szerintetek belemenjek ebbe, vagy várjak addig amíg azzal csinálom akit szeretek? 15F

Figyelt kérdés

van egy 18 éves gyönyörű lány barátom, aki felajánlotta, hogy lefekszik velem, de semmi többet nem akar, csak azt mondta, hogy nagyon aranyos és helyes vagyok és jó lenne elvennie a szüzességem, de semmi többet nem akar, csak eléggé felizgatom és lefeküdne velem, ezt mondta.

és egyébként ő már rég éli a szexuális életét.

2011. szept. 12. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem, én nem ezt mondtam ^^. Nekem az is megfelel egyébként, az ő élete, de én akkor se csinálnám, de mindegy...
2011. szept. 12. 20:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Add meg a csaj facebookját!
2011. szept. 12. 23:27
 13/15 anonim ***** válasza:
na, mi volt? elvette? milyen volt?
2011. okt. 18. 08:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Ingyen szexet meg kell becsülni :D
2014. jún. 23. 06:10
 15/15 anonim ***** válasza:
ok ido eltellt meselj testver leszopott es atvezetett a tuzkerestsegen vagy mi van azota mar elmultal 15 es nagykoru lettel remellem mar te forditod a csajokat a nyeregre ..meselj mi lett a 18 eves csajszival...evek teltek el az orszag szeme rajtad mik tortentek?
2014. júl. 3. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!