Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, viszont nekem ő a második. Tehát eddig
két lánnyal voltam. A barátnőmnek pedig már én vagyok
a 4. Mit csináljak? Olyan ciki hogy több sráccal volt
mint én lánnyal. Hozzam be a lemaradást? Megízlelnék
többet is.
Figyelj ha már voltal 2 lannyal akkor nem haborothatsz fel hogy ő is volt valakivel ha szuz lennel és tényleg jo srac izmos helyes jol nevelt tanult stb akkor ki kovelheted magadnak hogy az elso barátnőd is legyen szűz! De igy... igy nem!
Hogy hozzád be a lemaradást meg csalód?! Ne legyél gyökérfejű anál kefe... inkabb menj a mekibe azt kérj csóró Béla figurát de azon járjon az eszed hogy hogyan tudnád megcsalni a baratnodet
2019. júl. 3. 09:09
Uh tipikus eretlen kisfiu... es meg egy szhar alak is vagy ezzel a gondolkodassal, "ugyis visszafogadna". Minek vagy vele? Szeretet es tisztelet semennyi nincs ebben amit idehanytal vagy h erdekelne o h erezne magat ha mgcsalod. Csak "en en en". Hagyd ott jobban jarna, mint egy ilyen gyerekagyu idiotaval....
2019. júl. 3. 09:10
Lehet hogy maradi vagyok, de mi az istennek kell leszámolni az új partnernek hogy hányadik a sorban?
2019. júl. 3. 09:32
Azt te csak hiszed, hogy visszafogadna, és akkor is kellenél neki, ha kiderül, hogy a te szemedben ő sem több egy strigulánál.
Valószínűleg ő is könnyen talál párt. Kis szerencsével olyat is, aki nálad jobban megbecsüli.
Te meg jössz vissza sírni, hogy hol vannak a rendes lányok.
Ez a kérdés egy újabb érv, hogy miért nem kezd ép eszű nő tapasztalatlan fiúkákkal.
2019. júl. 3. 09:36
15/28 A kérdező kommentje:
Ő mondta hogy nem örülne annak ha megcsalnám, de azt mondta lehet megfogom, de akkor is megbocsájtana.
Az en baratnom nem tudja megszamolni a ket kezén a pasiai számát nekem meg o volt az első es egyaltalan nem erdekel, ahogy az se, hogy konnyuverunek e tartjak vagy sem. O feelvalalta hogy sokaig keresett, mas no meg alszentkedik, szoval en csak orulok hogy oszinte volt, mellesleg eggyaltalan nincs kozunk mas emberek multjahoz, nem hiaba csak a mult
2019. júl. 3. 10:17
17/28 A kérdező kommentje:
#16. Neked ő az első, te nem szeretnél mást kipróbálni hogy milyen lenne? Nekem előtte csak egy lánnyal volt viszonyom. De hajt a kiváncsiság, kb. kellene 3-4 lány még.
Nekem nem kell mas :D nem is gondolkoztam rajta. Mindenben toeletesen egyetertunk, szexben is ugyanaz a dolog izgat ami kisse elter mint amit mas ferfi szeret es nagyon keves no van akit izgat az ami engem is,minek csereljem le azt, ami jol mukodik? Mellesleg sok hibaja van ami szamomra tokeletesse teszi ot, mindig tokeletes csajokkal ismerkedtem akiket en gondoltam annak es olyan unalmasnak tuntek, o meg, hat messze nem unalmas :D nyilvan nem egyutt fogjuk leelni az eletunket, de sokaig leszunk egyutt az biztos.
2019. júl. 3. 10:30
"Ő akkor is visszafogadna ha megcsalnám. Neki már nem kell több. Nálam ragad le."
Naivitás level 9999. xD
2019. júl. 3. 10:37
Van barátnőm, nem nézek ki rosszul, megtehetném bármikor hogy megcsalom, vagy épp leváltom másra. De ez meg se fordult a fejemben mert a partnerem akivel vagyok, azért vagyok vele mert őt szeretem. Ha megcsalnám akkor utálnám magam amiért olyan gusztustalan vagyok mint amilyen te akarsz lenni. Örülj neki hogy van aki szeret, ne akard elbszni az alsós szintű gondolkodásmódoddal. Vagy ha mégis szeretnéd megcsalni csak hogy "élvezd az életet és kipróbálhass mást is" (lyuk az lyuk minden lányon, nagy különbség nem lesz amúgy sem), akkor viszont nem való hozzád pár.
2019. júl. 3. 10:46
Kapcsolódó kérdések: