Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, viszont nekem ő a második. Tehát eddig két lánnyal voltam. A barátnőmnek pedig már én vagyok a 4. Mit csináljak? Olyan ciki hogy több sráccal volt mint én lánnyal. Hozzam be a lemaradást? Megízlelnék többet is.
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 08:32
1/28 A kérdező kommentje:
25/F
2019. júl. 3. 08:33
2/28 anonim válasza:
25 vagy.Nem aggódnék.Lesz az még több is.Vagy miután szakítottatok,vagy ha félredugsz,akkor közbe is.Rajtad âll mi a fontosabb.Amùgysem ciki.
3/28 acelsziv válasza:
A topic neve: FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK!!
Nem ovis hülyegyerekek picsogása.
4/28 anonim válasza:
két kör hivatásosnál, s egál. ezt akarod?
5/28 anonim válasza:
Istenem, egyeseknek micsoda problémájuk van...
Mintha 2 és 4 között akkora különbség lenne.. képzeld a barátom amikor az ex nōit számolta, akikkel viszonya volt, akkor tízessével számolt.. én meg alig két kezemen tudtam volna megszámolni, hogy hány kapcsolatom volt.. mégsem zavart, nem akadtam fenn ezen.
6/28 A kérdező kommentje:
Nem kell hivatásos, hiszen könnyen találok partnert. Csak nyomaszt.
2019. júl. 3. 08:41
7/28 anonim válasza:
Gyerekes gondolkodás, ha valóban cikinek látod, mert nem ciki. Ne akard behozni a lemaradást, komolytalan dolog lenne! Ha esetleg majd szakítotok, akkor ízelj meg többet. Most még ne, mert van barátnőd. Így korrekt a szitu.
F.
8/28 A kérdező kommentje:
Ő akkor is visszafogadna ha megcsalnám. Neki már nem kell több. Nálam ragad le.
2019. júl. 3. 08:45
9/28 A kérdező kommentje:
Neki mind 1 éves kapcsolatok voltak, tehát nem.kaland.
2019. júl. 3. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!