Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátnőm, viszont nekem ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm, viszont nekem ő a második. Tehát eddig két lánnyal voltam. A barátnőmnek pedig már én vagyok a 4. Mit csináljak? Olyan ciki hogy több sráccal volt mint én lánnyal. Hozzam be a lemaradást? Megízlelnék többet is.

Figyelt kérdés

2019. júl. 3. 08:32
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
25/F
2019. júl. 3. 08:33
 2/28 anonim ***** válasza:
17%
25 vagy.Nem aggódnék.Lesz az még több is.Vagy miután szakítottatok,vagy ha félredugsz,akkor közbe is.Rajtad âll mi a fontosabb.Amùgysem ciki.
2019. júl. 3. 08:35
 3/28 acelsziv ***** válasza:
96%

A topic neve: FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK!!

Nem ovis hülyegyerekek picsogása.

2019. júl. 3. 08:36
 4/28 anonim ***** válasza:
68%
két kör hivatásosnál, s egál. ezt akarod?
2019. júl. 3. 08:39
 5/28 anonim ***** válasza:
86%

Istenem, egyeseknek micsoda problémájuk van...

Mintha 2 és 4 között akkora különbség lenne.. képzeld a barátom amikor az ex nōit számolta, akikkel viszonya volt, akkor tízessével számolt.. én meg alig két kezemen tudtam volna megszámolni, hogy hány kapcsolatom volt.. mégsem zavart, nem akadtam fenn ezen.

2019. júl. 3. 08:41
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem kell hivatásos, hiszen könnyen találok partnert. Csak nyomaszt.
2019. júl. 3. 08:41
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekes gondolkodás, ha valóban cikinek látod, mert nem ciki. Ne akard behozni a lemaradást, komolytalan dolog lenne! Ha esetleg majd szakítotok, akkor ízelj meg többet. Most még ne, mert van barátnőd. Így korrekt a szitu.

F.

2019. júl. 3. 08:44
 8/28 A kérdező kommentje:
Ő akkor is visszafogadna ha megcsalnám. Neki már nem kell több. Nálam ragad le.
2019. júl. 3. 08:45
 9/28 A kérdező kommentje:
Neki mind 1 éves kapcsolatok voltak, tehát nem.kaland.
2019. júl. 3. 08:46
 10/28 anonim ***** válasza:
92%
Istenem...
2019. júl. 3. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!