Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek ilyen nagyok az igényei, vagy csak én fogtam ki rosssz lányt?
Már nem vagyunk együtt, mert nem működött a dolog.
Folyton menni akart valahova, csináljunk programokat meg ilyenek, nem bírt otthon ülni. Nem feltétlen mozi vagy ilyenekre kell gondolni, hanem csak kimozdulni.
Az a helyzet, hogy mentálisan eléggé leterhel a munka, vezető programozóként dolgozom, és így utána már nem sok energiám van kimozdulni.
Többször szóvá tette azt is, hogy miért nem veszek végre autót, hisz megenhedhetném magamnak. Azt mondta mindegy milyen, csak elmenni kettesben valahová. (Igaz, 7 számjegy a bruttóm, de ez nem azt jelenti, hogy két kézzel kell szórnom a pénzt szerintem.)
Véleményem szerint egy autónak onnantól van értelme, amikor már van egy, de inkább 2 gyerek. 1 gyerekkel is simán megoldható minden tömegközlekedésel. Addig részemről egy autó csak feleslegesen kidobott pénz.
Albérletben élek, úgy vagyok vele, hogy a saját lakás is csak amortizálódik, amire folyamatosan költeni kell a havi rezsin felül is. Így meg nem a sajátomat "koptatom".
Minden nőnek ekkora igényei vannak, illetve mind ilyen pénzszórós, vagy csak rossz lánnyal ismerkedtem?
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!