Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nőnek ilyen nagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek ilyen nagyok az igényei, vagy csak én fogtam ki rosssz lányt?

Figyelt kérdés

Már nem vagyunk együtt, mert nem működött a dolog.

Folyton menni akart valahova, csináljunk programokat meg ilyenek, nem bírt otthon ülni. Nem feltétlen mozi vagy ilyenekre kell gondolni, hanem csak kimozdulni.

Az a helyzet, hogy mentálisan eléggé leterhel a munka, vezető programozóként dolgozom, és így utána már nem sok energiám van kimozdulni.

Többször szóvá tette azt is, hogy miért nem veszek végre autót, hisz megenhedhetném magamnak. Azt mondta mindegy milyen, csak elmenni kettesben valahová. (Igaz, 7 számjegy a bruttóm, de ez nem azt jelenti, hogy két kézzel kell szórnom a pénzt szerintem.)

Véleményem szerint egy autónak onnantól van értelme, amikor már van egy, de inkább 2 gyerek. 1 gyerekkel is simán megoldható minden tömegközlekedésel. Addig részemről egy autó csak feleslegesen kidobott pénz.

Albérletben élek, úgy vagyok vele, hogy a saját lakás is csak amortizálódik, amire folyamatosan költeni kell a havi rezsin felül is. Így meg nem a sajátomat "koptatom".

Minden nőnek ekkora igényei vannak, illetve mind ilyen pénzszórós, vagy csak rossz lánnyal ismerkedtem?

32/F

2019. máj. 29. 09:40
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, hogy nem vagytok együtt.
2019. máj. 29. 10:20
 12/41 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom kajálni is keveset szoktál, mert az is csak a wc-n lehúzott pénz
2019. máj. 29. 10:21
 13/41 anonim ***** válasza:
94%
Akkor pont olyan betegelméjű sóher vagy, mint az apám, akit említettem. Sajnos az ilyen embereket nem is lehet meggyőzni arról, hogy létszükséges dolgokra költeni nem pénzszórás és hogy a pénz azért van, hogy éljünk belőle, nem azért, hogy a párna alatt heverjen. Persze nem szabad szórni sem a pénzt, nekem is mindig van megtakarításom. De amit te csinálsz, az beteges. És amúgy ha a nő nem programozó, akkor ne csodálkozz azon, hogy nem érti, miről hablatyolsz😂
2019. máj. 29. 10:22
 14/41 anonim ***** válasza:
92%

BasszusXD te vmi autista vagy? Ha nem programozo a masik nyilvan nem fogja erteni a szakmai kifejezeseket es a legtobb embernek ez nem is erdekes aki nincs benne. En orvosira jarok, de vhogy sose jutott eszembe, hogy a fascitis necrotisans korokozoival es tuneteivel farasszam a baratom lol. Sot valszeg te se ertened ha elkezdenek neked hardcore orvosi szoveget nyomni.

De van ezer mas amirol tudok a baratommal beszelgetni. Ha neked nincs, az a te szakbarbarsagod! Akkor keress egy programozo lanyt akivel otthon is szakmai dolgokrol beszeltek.

Nem csak tengerparti nyaralas van. Ezer meg ezer helyet meg lehet nezni. Keress egy magadhoz valo programozo szobanovenyt, ne a hetkoznapi lanyokat szapuld!

2019. máj. 29. 10:23
 15/41 anonim ***** válasza:
96%
Ez most úgy jött le, hogy munka után ugorjon fel hozzád dugni, de utána menjen haza és már ott zuhanyozzon, ne folyassa nálad a vizet. Minden ezen felül, amit elvár, az túl magas igény.
2019. máj. 29. 10:23
 16/41 anonim ***** válasza:
92%

Miért akarsz tehetős fiatalként úgy élni, mint egy nyugdíjas?

Én nem lennék együtt veled, már bocs, de végtelenül unalmas lehetsz.

2019. máj. 29. 10:37
 17/41 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Amiket leírtál, nem "nagy igények" és nem "pénzszórás". Te vagy az, aki más, mint az átlag. Így állj hozzá ezentúl. Jó döntés volt a szakítás. Remélem, a neked tanácsokat adó hozászólásokat is elolvasod és megfontolod, nem csak keresztülengeded az agydon. Például, amit az orvos lány írt, az nagyon megfontolandó.
2019. máj. 29. 10:42
 18/41 anonim ***** válasza:
94%
Én sem vagyok egy nagy otthonról eljárós, nyaralni pl kifejezetten utálok, de azért egy séta a városban, biciklizés, fagyizás, néha egy mozi vagy akár csak egy közös bevásárlás, ügyintézés munka utáni "programként" nem hiszem, valami megugorhatatlan igény lenne az emberek többségének. Még a 72 éves nagyanyám is eljár ilyen helyekre, abszolút nem pénz kérdése a dolog. Elég beteges, ha valaki hülyére keresi magát, de alig költ, nyilván nem azt mondom, hogy szórja a pénzt, de elég hülye kifogás, hogy "majd ha gyerek lesz", "majd ha ez", "majd ha az". Elárulom, hogy ha gyerek lesz, akkor sem veszel majd kocsit, mert akkor is ki kell majd adni érte x millió forintot, ahogy most is ki kellene és akkor sem fogod tudni rávenni magad, ahogy most sem. Keresed majd a kiskaput, hogy miért nem jó a bkv, bezzeg a szomszéd Muci is fel tudja tolni a trolira az iker babakocsit, de nyugodtan lehet gyalog is menni, ha erre sem képes valaki, úgyis szép idő van. Ahogy valamelyik válaszoló írta, majd 80 évesen élek úgy, mint egy kisnyugdíjas, de ameddig nem muszáj, addig inkább élnék fiatal nőként.
2019. máj. 29. 10:44
 19/41 anonim ***** válasza:
92%

Az albérlettel is ugyanúgy szórod a pénzt. Szerintem a legjobb megoldás venni egy panellakást, azzal nincs is sok dolog, míg mondjuk egy kertesházzal tényleg sok a munka.

A kocsi szerintem az meg alap.. Engem is idegesítene, ha ennyi idősen nem lenne.

Neki van igaza, de mondjuk függ attól, hogy milyen gyakran akart kimozdulni. Ha minden hétvégén az rossz, de ha egy hónapban egyszer se csináltatok semmit az is gáz.

2019. máj. 29. 10:53
 20/41 anonim ***** válasza:
93%

"Miért akarsz tehetős fiatalként úgy élni, mint egy nyugdíjas?"

Most megbantottad a nagymamam. Ő sem el így 😊

2019. máj. 29. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!