Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nőnek ilyen nagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek ilyen nagyok az igényei, vagy csak én fogtam ki rosssz lányt?

Figyelt kérdés

Már nem vagyunk együtt, mert nem működött a dolog.

Folyton menni akart valahova, csináljunk programokat meg ilyenek, nem bírt otthon ülni. Nem feltétlen mozi vagy ilyenekre kell gondolni, hanem csak kimozdulni.

Az a helyzet, hogy mentálisan eléggé leterhel a munka, vezető programozóként dolgozom, és így utána már nem sok energiám van kimozdulni.

Többször szóvá tette azt is, hogy miért nem veszek végre autót, hisz megenhedhetném magamnak. Azt mondta mindegy milyen, csak elmenni kettesben valahová. (Igaz, 7 számjegy a bruttóm, de ez nem azt jelenti, hogy két kézzel kell szórnom a pénzt szerintem.)

Véleményem szerint egy autónak onnantól van értelme, amikor már van egy, de inkább 2 gyerek. 1 gyerekkel is simán megoldható minden tömegközlekedésel. Addig részemről egy autó csak feleslegesen kidobott pénz.

Albérletben élek, úgy vagyok vele, hogy a saját lakás is csak amortizálódik, amire folyamatosan költeni kell a havi rezsin felül is. Így meg nem a sajátomat "koptatom".

Minden nőnek ekkora igényei vannak, illetve mind ilyen pénzszórós, vagy csak rossz lánnyal ismerkedtem?

32/F

2019. máj. 29. 09:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
A 83 éves apám tartalmasabban él, mint te. Utazik, hangveresenyre, baráti összejövetelekre jár.
2019. máj. 29. 12:19
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te simán hülye vagy.
2019. máj. 29. 12:45
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Épeszü nő nem lenne a párod.

Annyira ellentmondásos dolgokat irsz, hogy fáj olvasnom.

2019. máj. 29. 13:45
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmesélnéd randin, hogy îgy gondolkodsz, kiröhőgnèlek, és ott hagynàlak😄
2019. máj. 29. 13:57
 35/41 anonim ***** válasza:
66%
2019. máj. 29. 14:01
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu... Provokáció.

Nők nevében kiíródott kérdések gyakoribbak mondjuk, amik lejáratás céljából történnek, na ez most azoknak a másik oldala.

2019. máj. 29. 18:01
 37/41 anonim ***** válasza:
63%

Van kocsim, és nem a semmiben vettem, bizony keményen teszem bele a km-t.

Nem szeretek otthon ülni, főleg hétvégén, felhívom barátnőm, aztán megyünk is.(más kérdés, hogy most vizsga időszak miatt hanyagolom ezt)

Szóval nálam ez nem lenne nyerő, amit leírtál. Oké, nem állandóan menni, otthon is kell lenni, de folyamatosan az sem jó

Mindenki más, van aki menni akar,van aki nem

21/lány

2019. máj. 29. 19:30
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nő. Szerintem szakíts vele, hogy ne kelljen egy ilyen betgesen sóher és dögunalmas ember mellett leélnie az életét. Már olvasni is nyomasztó az életedről. Nem jársz sehova, a munkádon kívül nem beszélsz semmiről. Egy rémálom lehet veled élni. Szerencsére a legtöbb ember nem tartja "nagy igénynek" azt, hogy tartalmasan töltse a párjával az időt. Mi a párommal nem keresünk sokat, mégis meg tudjuk oldani, hogy ne unjuk halálra magunkat egymás mellett. Mondjuk a te esetedben előbb kötném fel magam, mint hogy egy ilyen ember mellett kelljen senyvednem. Javaslom, hogy vonulj el remetének, ott senki sem zaklat majd a hatalmas igényeivel.
2019. máj. 29. 21:31
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Tuti troll kérdés.

Ha nem, akkor egy ritkán látható fillérbaszó példányhoz van szerencsénk.

2019. máj. 29. 22:30
 40/41 anonim ***** válasza:
Nem a nővel volt a gond, hanem veled. Milyen felfogás az, hogy a saját lakás csak amortizálódik, meg nem a sajátodat koptatod? A családodat is albérletben akarod majd tartani? Ha megteheted, akkor vegyél egy lakást, hogy legyen biztos pont a fejed felett, ha megnősülnél és utána elválnátok, ne tehessenek ki az utcára, és akkor újból mehetsz albérletekbe, mert a törvény a nőnek ítéli a lakást általában a gyerekekkel. - De nem ez a gond veled, hanem az, hogy nagyon otthonülő vagy. Programokat kell csinálni, az téged is feldob a sok munka után.Menjél kirándulni, jó levegőt szívni az erdőkbe, menjetek biciklitúrákra, utazzatok, ha autót nem is, de egy biciklit mindenképpen vegyél, nem lehet egy könnyű természeted.
2019. máj. 30. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!