Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nőnek ilyen nagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek ilyen nagyok az igényei, vagy csak én fogtam ki rosssz lányt?

Figyelt kérdés

Már nem vagyunk együtt, mert nem működött a dolog.

Folyton menni akart valahova, csináljunk programokat meg ilyenek, nem bírt otthon ülni. Nem feltétlen mozi vagy ilyenekre kell gondolni, hanem csak kimozdulni.

Az a helyzet, hogy mentálisan eléggé leterhel a munka, vezető programozóként dolgozom, és így utána már nem sok energiám van kimozdulni.

Többször szóvá tette azt is, hogy miért nem veszek végre autót, hisz megenhedhetném magamnak. Azt mondta mindegy milyen, csak elmenni kettesben valahová. (Igaz, 7 számjegy a bruttóm, de ez nem azt jelenti, hogy két kézzel kell szórnom a pénzt szerintem.)

Véleményem szerint egy autónak onnantól van értelme, amikor már van egy, de inkább 2 gyerek. 1 gyerekkel is simán megoldható minden tömegközlekedésel. Addig részemről egy autó csak feleslegesen kidobott pénz.

Albérletben élek, úgy vagyok vele, hogy a saját lakás is csak amortizálódik, amire folyamatosan költeni kell a havi rezsin felül is. Így meg nem a sajátomat "koptatom".

Minden nőnek ekkora igényei vannak, illetve mind ilyen pénzszórós, vagy csak rossz lánnyal ismerkedtem?

32/F

2019. máj. 29. 09:40
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
95%

A legtöbb nő nem úgy képzeli a kapcsolatot, hogy munka után penészedtek otthon.

A mai albérlet árak mellett egyébként jobban megéri lakást venni.

Egy gyerekkel sem fogsz megoldani mindent tömegközlekedéssel. Ezt csak azért hiszed, mert neked egy sincs.

Azt érzem, hogy te előre elkönyvelted, hogy a csajod szórja a pénzed és szívja a véred, ezért nézed rossz szemmel azt is, ha nem szeretne úgy élni fiatalon, mint egy 89 éves kisnyugdíjas.

2019. máj. 29. 09:44
 2/41 anonim ***** válasza:
19%

30 alatt én sem akarok biztosan saját lakást és kocsit, kb hasonló okokból.

Nem tudom, sok nőnek azt vettem észre valahogy maga a pénzszórás, a pénzköltés imponál. Ha láttatod (vele és a nagyvilággal is), hogy van mit a tejbe aprítanod. Kevésbé fontos, hogy valójában mennyire vagy gazdag (mennyi pénz van a bankszámládon, mekkora vagyonod, megtakarításod van), mint hogy mennyit szórsz belőle és mennyit költesz státusz dolgokra belőle.

Az hogy valaki mennyire otthonról elmenős vagy nem, az elég változó. Ilyen és olyan fajta nőkbe is bele lehet futni.

27/F

2019. máj. 29. 09:48
 3/41 anonim ***** válasza:
95%

Total megertem a csajt. Foleg nem vagom miert jossz a penzszorassal ha kimozdulni akart pl kirandulni, csomo ingyenes fesztival is van (levendula fesztival tihanyban, most volt itt pesten szekely fesztival..)

Egy kapcsolat eleg hamar ellaposodik ha felhagytok a randizassal. Te kb annak a nonek a ferfi valtozata vagy aki elhagyja magat a kapcsolatban. Megvan a no, onnantol minek tenni erte, maradjunk itthon dugni...

Hat en se igy kepzelek egy kapcsolatot...

Es kvara nem ertem miert mindig a gazdagok a legfukarabbak:) oke akk ne vegyel kocsit, de tulzas penzszoronak nevezni egy notmert nem otthon akar ulni.

Arrol meg szo se esett h beszallt volna e a koltsegeke. Sok no megteszi!

2019. máj. 29. 09:53
 4/41 anonim ***** válasza:
90%
Én biztos nem randiznék olyan emberrel, aki 32 évesen még mindig tömegközlekedik és inkább csak ül a pénzén, ahelyett, hogy értelmes dolgokra költené. Mert ha ahelyett, hogy autót meg házat/lakást vennél, inkább utazásra költöd a pénzed, azt még megérteném, de úgy tűnik te nem jársz sehova, nem csinálsz semmit, csak kuporgatod a kuporgatod a pénzed, aztán úgy halsz meg, hogy semmit nem élveztél az életben, mert mindenre sajnáltál költeni. Alapból is rühellem a smucig embereket, apám olyan sóher volt(a szintén 7 számjegyű fizetése ellenére), hogy ha 5 percnél tovább zuhanyoztam, rámszólt, most egyetemista koromban havi összvissz 20 ezer forinttal támogat, mikor magának épp készül venni egy 3 milliós motort. Gyanítom belőled is hasonló apa válna és még csak azt sem értenéd, mi ezzel a probléma.
2019. máj. 29. 09:53
 5/41 anonim ***** válasza:
78%
3+4 -eket osztom
2019. máj. 29. 09:57
 6/41 anonim ***** válasza:
89%

“1 gyerekkel is simán megoldható minden tömegközlekedésel.”

Persze, biztos feltolom a gyereket a 4-6-osra, hogy onnan tanulja el az első legcifrább szavait a csövesektől. Sok sikert, hogy találj ehhez feleséget(mondjuk van elég hülye nő, biztos találsz majd).

2019. máj. 29. 10:01
 7/41 anonim ***** válasza:
23%
Mivel már egy ideje kinőttem ebből a mindig menjünk valahova carságból,és totál elfáradok munka után,én azt érzem,hogy pont ez miatt nem fogok párkapcsolatra bukkanni,mivel mindenki állandóan menni akar,meg csinálni akar valamit.Örülök néha ha a munka mellett meg tudom csinálni nagyjából a háztartási teendőket is. 38/N
2019. máj. 29. 10:03
 8/41 A kérdező kommentje:

A költségekbe beszállt volna, ez nem kerdés. Dolgozott is, és ő sem minimál bérért.

Baráti körben van egy haver, akit ugyan nem vet fel a pénz, mert másodállásban is dolgozik, de minden évben, vagy minden másodikban tengerparton ül 1-2 hetet. Egy Fundamentán kívül viszont semmi megtakarítása nincs, ami azért szerintem elég gáz.

Nekem is mondogatta a lány, hogy menjünk nyaralni, de nekem semmi kedvem ilyenekhez, főleg délre lemenni nyáron hőgutát kapni nincs.

Zuhanyzóshoz: én is odafigyelek, hogy ne folyassam feleslegesen a vizet. Nem arra keresek, hogy a közműveket gazdagítsam szerintem.

2019. máj. 29. 10:14
 9/41 anonim ***** válasza:
95%
Autóval és utazással si tudnál félretenni, max egy picivel kevesebbet, akkor nem értem, mi a gond...vagyis, de: 3+4.
2019. máj. 29. 10:16
 10/41 A kérdező kommentje:

Azt mondjuk kihagytam, hogy otthon se nagyon volt közös téma sajnos.

Hiába beszéltem neki a munkámról, többnyire láttam rajta, hogy fogalma sincs miről beszélek, nem nagyon értette... :(

2019. máj. 29. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!