Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnőmet csaltam, de nincs bűntudatom. Pszichopata vagyok?
Eltertek paran atargytol sajnos. Ez van emberiseg ilyen kirekeszti megveti azt aki maskepp csinalja a dolgait a megszokottol vagy amit belejuk neveltek. Ezaz aljatok be a sorba. Ez a vilag ilyen...
Itt nem a pszichopata a bunos hanem TI "normalis" emberek mert alszentek vagytok a legtobben.
Ez igy van egy parkapcsolatban vagy uzleti eletben is. Vagy te teszed meg vagy o.
Probatetelnek kitennenek eg pisztolyt 2 ember csak 1 marad eletben a normalis emberek egymast gyilkolnak.
Kerdezo ne hagy magad megtorni az a tanacson a nokkel vigyazz! Kulon faj mar bocsanat de nagy jatekosok!
Ujja kore probal mind csavarintani aztan azt tesz veled amit akar lelketlen ragadozok!!
Ha atlatol a szitan te leszel az elmebeteg! Lathatod itt a mkntapelda!
Komolyan egyre jobban undorodok a férfiaktól. Ha van egy nő aki szeret, tisztel, és soha nem csalna meg (mert igenis van ilyen) akkor jó érzés átbszni és azt a tudatot kelteni benne hogy szereted és ő neked az egyetlen? Mert szerintem ez nagyon undorító viselkedés a részedről.
Továbbá ha folyamatosan csalod akkor nincs is értelme annak hogy együtt vagytok és fent tartod a monogám kapcsolat látszatát, ezzel a nő idejét pazarolva aki esetlegesen komoly kapcsolatot akar és az igazit keresi akivel majd leélheti az életét.
Nem kevés olyan nő van aki soha nem csalná meg a párját (köztük én se), de abban most már kezdek kételkedni hogy van-e még normális pasi...
És azt is számításba vetted, hogy mi van ha esetleg véletlenül a párod teherbe esik, és rűjön arra, hogy te ezt a kapcsolatot már eleve úgy lezdted, hogy megcsaltad és otthagy a fenébe?
A saját gyereked sem tudna érdekelni?
Mert ha bűntudatod nincs, akkor szerelem sincs részedről, de még csak kötődés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!