Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden barátnőmet csaltam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden barátnőmet csaltam, de nincs bűntudatom. Pszichopata vagyok?

Figyelt kérdés
Van bennem egy olyan érzés, hogy vagy én teszem meg előbb, vagy ő. Nem hiszek az örökké tartó szerelemben, egy 3+ éves kapcsolatban pl. már drasztikusan nő a megcsalás esélye. Akkor már úgy vagyok vele, hogy én legyek az első. Meg szakítás után is versenyt űznek ebből a párok, hogy ki tud előbb dugni, ki tudja megbántani a másikat ezzel. Én már megelőzőm az egészet, és biztosan nem fog megbántani. Akkor is megteszem, ha még a kapcsolat elején vagyunk, és szeretem. Nekem csak egy szép, dugható test a szerető. És ezzel lesz bennem egy olyan érzés, hogy bebiztosítottam magamnak az első helyet a hűtlenkedésben. Valahogy nem hiszem el, hogy monogám az ember, de ha kiderülne, hogy megcsal a barátnőm (amiben kis eséllyel lenne az első), akkor kidobnám, és nem vallanám be a saját hűtlenségemet. Így a fájdalom jóval alacsonyabb lenne. Nagyon hasznos dolognak tartom az egészet több szempontból is a mentális egészségemet tekintve. Mindig alapos vagyok, olyan partnert választok, aki nem buktat le, olyan helyszínt, találka időpontokat, amik atombiztosak. Nem vagyok proli, tanult mesterdiplomás ember vagyok, magas keresettel, jó egzisztenciával. Környezetemben a vezetők közül sokan prostizni járnak, szeretőket tartanak. Szerintem jól teszik.

2019. ápr. 27. 00:29
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
0%

Eltertek paran atargytol sajnos. Ez van emberiseg ilyen kirekeszti megveti azt aki maskepp csinalja a dolgait a megszokottol vagy amit belejuk neveltek. Ezaz aljatok be a sorba. Ez a vilag ilyen...

Itt nem a pszichopata a bunos hanem TI "normalis" emberek mert alszentek vagytok a legtobben.

Ez igy van egy parkapcsolatban vagy uzleti eletben is. Vagy te teszed meg vagy o.

Probatetelnek kitennenek eg pisztolyt 2 ember csak 1 marad eletben a normalis emberek egymast gyilkolnak.

2019. ápr. 28. 14:18
 32/35 anonim válasza:
10%

Kerdezo ne hagy magad megtorni az a tanacson a nokkel vigyazz! Kulon faj mar bocsanat de nagy jatekosok!

Ujja kore probal mind csavarintani aztan azt tesz veled amit akar lelketlen ragadozok!!

Ha atlatol a szitan te leszel az elmebeteg! Lathatod itt a mkntapelda!

2019. ápr. 28. 14:22
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan egyre jobban undorodok a férfiaktól. Ha van egy nő aki szeret, tisztel, és soha nem csalna meg (mert igenis van ilyen) akkor jó érzés átbszni és azt a tudatot kelteni benne hogy szereted és ő neked az egyetlen? Mert szerintem ez nagyon undorító viselkedés a részedről.

Továbbá ha folyamatosan csalod akkor nincs is értelme annak hogy együtt vagytok és fent tartod a monogám kapcsolat látszatát, ezzel a nő idejét pazarolva aki esetlegesen komoly kapcsolatot akar és az igazit keresi akivel majd leélheti az életét.

Nem kevés olyan nő van aki soha nem csalná meg a párját (köztük én se), de abban most már kezdek kételkedni hogy van-e még normális pasi...

2019. ápr. 28. 14:49
 34/35 anonim ***** válasza:
67%
Nincs normális férfi, az összes egy getha állat :/
2019. ápr. 28. 18:09
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

És azt is számításba vetted, hogy mi van ha esetleg véletlenül a párod teherbe esik, és rűjön arra, hogy te ezt a kapcsolatot már eleve úgy lezdted, hogy megcsaltad és otthagy a fenébe?

A saját gyereked sem tudna érdekelni?

Mert ha bűntudatod nincs, akkor szerelem sincs részedről, de még csak kötődés sem.

2019. ápr. 28. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!