Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnőmet csaltam, de nincs bűntudatom. Pszichopata vagyok?
"Minden barátnőmet csaltam, de nincs bűntudatom.
Akkor is megteszem, ha még a kapcsolat elején vagyunk, és szeretem."
Ha nem érzel bűntudatot akkor nincsenek érzéseid, de akkor hogy szeretheted? Az is érzelem.
Szerintem te egy gyáva alak vagy.
Volt olyan időszakom amikor én is féltem a csalódásoktól, így nem éreztem semmit a partnerem iránt, illetve tartottam egy bizonyos távolságot, ha esetleg vége, vagy megcsal, akkor ne fájjon a dolog.
De ennek van egy hátránya is, sosem leszel boldog.
Te még megsem adod az esélyt a másiknak arra, hogy bizonyítson, hogy szeret és hűséges, mivel te már az elején elbacod az egészet.
De nyugi, majd jön egy olyan nő akibe szerelmes leszel, és ugyanezt fogod tőle visszakapni.
A barátnő, állandó társ praktikusabb, mint a prosti, ráadásul nem megy át rajta mindenki jobb esetben. Ezt már írtam, hogy kidobnám miatta, ha rájönnék, hogy csal. Ezért nem jöhet szóba a nyitott kapcsolat sem. Tudom, hogy képmutatás.
Engem nem zavar, hogy az idejét pazarlom. Nincs bűntodatom miatta, nekem ez így jó. Szeretetre igen képes vagyok, ezért nem hiszem, hogy szín tiszta pszichopata lennék.
Egyébként sem érzik, hogy pazarolnám az idejüket, mert jó srácnak gondolnak, élvezik a velem eltöltött időt. Szimplán nem látják a valódi énemet.
Pszichoterápiára nem tudom, hogy lenne-e értelme menni... Nem vagyok boldogtalan, ha meg valaki nem akar változtatni az életén, az egész terápia halott ügy. De azért kíváncsi lennék mit határoznának meg rólam.
"A barátnő, állandó társ praktikusabb, mint a prosti, ráadásul nem megy át rajta mindenki jobb esetben."
Szerintem lényegtelen az, hogy a csajodn nem megy át senki, mikor te félrekefélsz.
Remélem összeszedsz majd valami meglepit valakitől.
hagyjátok ez totál off kategória....😂😂
a kérdező sem érti mi a baj ezzel *sírás*
"A barátnő, állandó társ praktikusabb, mint a prosti, ráadásul nem megy át rajta mindenki jobb esetben. Ezt már írtam, hogy kidobnám miatta, ha rájönnék, hogy csal."
Szerintem te ezeket a nőket csak HASZNÁLNI "szereted".
Annyira félsz az elköteleződéstől meg attól hogy megbántanak, hogy ez egy "önvédelmi fogás" részedről. Elzárkózol a mélyebb érzésektől, a szeretőket egyfajta "gátnak" használod. Egyszerűen rettegsz attól hogy felszarvaznak, félsz a csalódástól, így ha ilyesmi kiderülne, mindenesetre "bebiztosítod magad" hogy téged nem is bánt annyira a dolog, hiszen te is megtetted.
Ha neked ez így megfelel, nyilván nem fogsz felkeresni egy pszichológust hogy feltárja ennek okát és leásson a probléma gyökeréig.
Pedig de, tökéletes mintapéldánya vagy a felsorolt betegségeknek. Mint a tankönyvekben.
Az, hogy melyik betegség mutatkozik meg nálad jobban, ahhoz már pszichológus/pszichiáter kell. De hogy nem vagy épelméjű, az olyan biztos, mint hogy most épp az ágyból fekve írok neked. 100 %.
Szegény nők... Remélem egyszer visszakapod. Bár ha pszichopata vagy, ez úgysem fog neked számítani, mert érzelmeid ugye nincsenek. De akkor is remélem, hogy visszakapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!