Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnőmet csaltam, de nincs bűntudatom.
Pszichopata vagyok?
Figyelt kérdés
Van bennem egy olyan érzés, hogy vagy én teszem meg előbb, vagy ő. Nem hiszek az örökké tartó szerelemben, egy 3+ éves kapcsolatban pl. már drasztikusan nő a megcsalás esélye. Akkor már úgy vagyok vele, hogy én legyek az első. Meg szakítás után is versenyt űznek ebből a párok, hogy ki tud előbb dugni, ki tudja megbántani a másikat ezzel. Én már megelőzőm az egészet, és biztosan nem fog megbántani. Akkor is megteszem, ha még a kapcsolat elején vagyunk, és szeretem. Nekem csak egy szép, dugható test a szerető. És ezzel lesz bennem egy olyan érzés, hogy bebiztosítottam magamnak az első helyet a hűtlenkedésben. Valahogy nem hiszem el, hogy monogám az ember, de ha kiderülne, hogy megcsal a barátnőm (amiben kis eséllyel lenne az első), akkor kidobnám, és nem vallanám be a saját hűtlenségemet. Így a fájdalom jóval alacsonyabb lenne. Nagyon hasznos dolognak tartom az egészet több szempontból is a mentális egészségemet tekintve. Mindig alapos vagyok, olyan partnert választok, aki nem buktat le, olyan helyszínt, találka időpontokat, amik atombiztosak. Nem vagyok proli, tanult mesterdiplomás ember vagyok, magas keresettel, jó egzisztenciával. Környezetemben a vezetők közül sokan prostizni járnak, szeretőket tartanak. Szerintem jól teszik.
Én megcsaltam minden nőmet, a jelenlegit is csalom, nincs ebben semmi.
2019. ápr. 27. 09:10
13/35 anonim válasza:
Ez betegség, akkor elég sok ember beteg.
Bárhol dolgoztam, mindenhol csaltak az emberek. Mindegy, hogy főnök, vagy az udvart seprő Jani bácsi, Mari néni.
2019. ápr. 27. 09:11
14/35 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a mentális egészségednek már lőttek, egészséges ember ugyanis nem tipor el másokat csak azért, mert megteheti. Szomorú, hogy a hozzád hasonlók sorban teszik tönkre az egyébként normális nőket, és mire odaérnek egy olyanhoz, akinek tisztességesek a szándékai, ők mâr csak egy lelki roncsot fognak találni a korábban létezett ép nő helyett. Ráadásul te azt sem érted, hogy mi ezzel a gond. Sajnállak, és sajnálom minden partneredet, akiknek nap, mint nap a szemébe hazudsz.
2019. ápr. 27. 09:12
15/35 anonim válasza:
Van egy nom de eljarok mellette prostizni ha faj a feje! Es nem csinalja szajal se a partnerem.
2019. ápr. 27. 10:18
16/35 anonim válasza:
Én is így voltam vele sokáig. Egészen addig, amíg meg nem ismertem egy nőt, aki olyan, mintha a másik felem lenne. Lehet vele jókat nevetni, beszélgetni, enni, kirándulni, a szex is nagyon jó, gondoskodó, megértő, értelmes, meg lehet vele jelenni társaságban és a mai napig minden haveromat megöli az irigység.
Már amikor megismertem, akkor másnap rá sem bírtam nézni 1 nőre sem. Elvettem feleségül, ennek 15 éve. A mai napig imádom, azóta sem bírok ránézni másra, egyszerűen nem érdekelnek a nők és el sem tudnám képzelni, hogy hozzáérjek máshoz. :D
Meg nem is érné meg, még 1 ilyen nőt soha nem találnék, jó nagy barom lennék ha ezt eljátszanám egy sima ürítés miatt...
2019. ápr. 27. 10:48
17/35 anonim válasza:
Magas egzisztencia???????????? Pont az ilyen magad fajta magas fizetesu, elszallt agyu, magabiztos, atom idiota pasik miatt lesz a sok banatos no, igen egy igazi barom vagy.
2019. ápr. 27. 11:22
18/35 A kérdező kommentje:
nem illik rám sem a szociopata sem a nárcisztikus személyiségzavar tüneteinek a 99%-a
teljesen nyugodt ember vagyok, hidegvérrel, megfontoltan tervező
2019. ápr. 27. 14:58
19/35 A kérdező kommentje:
# 16
És ha kiderülne erről a nőről, hogy valaha megcsalt téged? Nem éreznéd bohócnak magad, hogy a hűséges élet szolgája voltál, ő meg nem?
2019. ápr. 27. 15:00
20/35 anonim válasza:
Akkor miért nem mész te is prostizni a nők idejének a rablása helyett? Hiszen találhatnak nálad sokkal normálisabbat is aki nem csalja meg őket.
Egyébként meg létezik megcsalás nélküli tartós kapcsolat is. Már több mint 4 éve vagyok együtt a párommal és eszembe se jutna megcsalni, pedig nekem nem is volt más csak ő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!