Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnőmet csaltam, de nincs bűntudatom. Pszichopata vagyok?
Már csak azt nem értem, ezzel a hozzáállással miért nem keresel valakit nyitott kapcsolatra, vagy simán szexkapcsolatra? Nincs olyan törvény, hogy monogám párkapcsolatban kell élni.
Csak pazarlod olyan nők idejét, akik normális kapcsolatra vágynak.
És mivel bűntudat nélkül visszaélsz érzelmekkel, illetőleg valószínű, valódi kötődésre is képtelen vagy; emellett egy magasan iskolázott ember, aki bizonyára vonzó személyiség, hisz mindig könnyedén találsz kapcsolatot és szeretőt is, igen, esetedben felmerül a pszichopátia gyanúja.
De lehet, hogy semmi gond veled és képes lennél valóban szeretni, csak szimplán még nem találkoztál még olyan nővel, aki ezt kiváltotta volna belőled.
Érzéketlen, önző, empátiára képtelen, gátlástalan, kettős mércéjű.Igen, sanszos, hogy az vagy.Az én exem is az volt, és ezeket produkálta.
A helyedben k***a gyorsan elhúznék terápiára, mert a mostani viselkedéseddel másoknak ártasz legtöbbet, vagy szakítanék a barátnőmmel, a pedig továbbiakban megkímèlném a normális nőket magamtól, és a prostikra szorítkoznék.
Jófejlett szociopata vagy.
Keress egy nőt, aki poli, egyezzetek meg, hogy mindenki azt csinál, amit akar.
Amúgy úgy írod le, h "mesterdiplomás" ember vagy, mintha az legalább PHD lenne. Bakker, ez azért nem akkora sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!