Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden barátnőmet csaltam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden barátnőmet csaltam, de nincs bűntudatom. Pszichopata vagyok?

Figyelt kérdés
Van bennem egy olyan érzés, hogy vagy én teszem meg előbb, vagy ő. Nem hiszek az örökké tartó szerelemben, egy 3+ éves kapcsolatban pl. már drasztikusan nő a megcsalás esélye. Akkor már úgy vagyok vele, hogy én legyek az első. Meg szakítás után is versenyt űznek ebből a párok, hogy ki tud előbb dugni, ki tudja megbántani a másikat ezzel. Én már megelőzőm az egészet, és biztosan nem fog megbántani. Akkor is megteszem, ha még a kapcsolat elején vagyunk, és szeretem. Nekem csak egy szép, dugható test a szerető. És ezzel lesz bennem egy olyan érzés, hogy bebiztosítottam magamnak az első helyet a hűtlenkedésben. Valahogy nem hiszem el, hogy monogám az ember, de ha kiderülne, hogy megcsal a barátnőm (amiben kis eséllyel lenne az első), akkor kidobnám, és nem vallanám be a saját hűtlenségemet. Így a fájdalom jóval alacsonyabb lenne. Nagyon hasznos dolognak tartom az egészet több szempontból is a mentális egészségemet tekintve. Mindig alapos vagyok, olyan partnert választok, aki nem buktat le, olyan helyszínt, találka időpontokat, amik atombiztosak. Nem vagyok proli, tanult mesterdiplomás ember vagyok, magas keresettel, jó egzisztenciával. Környezetemben a vezetők közül sokan prostizni járnak, szeretőket tartanak. Szerintem jól teszik.

2019. ápr. 27. 00:29
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Szocio-
2019. ápr. 27. 00:36
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam így, nem igazán fájt kevésbé.
2019. ápr. 27. 00:36
 3/35 anonim ***** válasza:
18%
Nem hiszel a monogàmiában. Ennyi
2019. ápr. 27. 03:07
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Már csak azt nem értem, ezzel a hozzáállással miért nem keresel valakit nyitott kapcsolatra, vagy simán szexkapcsolatra? Nincs olyan törvény, hogy monogám párkapcsolatban kell élni.

Csak pazarlod olyan nők idejét, akik normális kapcsolatra vágynak.

És mivel bűntudat nélkül visszaélsz érzelmekkel, illetőleg valószínű, valódi kötődésre is képtelen vagy; emellett egy magasan iskolázott ember, aki bizonyára vonzó személyiség, hisz mindig könnyedén találsz kapcsolatot és szeretőt is, igen, esetedben felmerül a pszichopátia gyanúja.

De lehet, hogy semmi gond veled és képes lennél valóban szeretni, csak szimplán még nem találkoztál még olyan nővel, aki ezt kiváltotta volna belőled.

2019. ápr. 27. 03:49
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Szociopata. Emellett nárcisztikus.
2019. ápr. 27. 06:04
 6/35 anonim ***** válasza:
9%
Én megcsaltam minden pasimat, a jelenlegit is csalom, nincs ebben semmi.
2019. ápr. 27. 06:17
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Érzéketlen, önző, empátiára képtelen, gátlástalan, kettős mércéjű.Igen, sanszos, hogy az vagy.Az én exem is az volt, és ezeket produkálta.

A helyedben k***a gyorsan elhúznék terápiára, mert a mostani viselkedéseddel másoknak ártasz legtöbbet, vagy szakítanék a barátnőmmel, a pedig továbbiakban megkímèlném a normális nőket magamtól, és a prostikra szorítkoznék.

2019. ápr. 27. 07:01
 8/35 anonim ***** válasza:
96%

Jófejlett szociopata vagy.

Keress egy nőt, aki poli, egyezzetek meg, hogy mindenki azt csinál, amit akar.

Amúgy úgy írod le, h "mesterdiplomás" ember vagy, mintha az legalább PHD lenne. Bakker, ez azért nem akkora sztori.

2019. ápr. 27. 07:12
 9/35 anonim ***** válasza:
8%
Teljesen igazad van, és helyesen gondolkozol. Abban viszont ne legyél olyan biztos, hogy te csaltad meg előbb őket!
2019. ápr. 27. 07:21
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig is ilyen voltál akkor igen, pszichopata vagy. Az, hogy pontosan tudod hogy ez rossz és mégse érzel miatta bűntudatod ezt támasztja alá. A legtöbb szar ember kifogásokat keres a tettei miatt, megmagyarázza magának, ezért nem őszinték magukhoz, de te az vagy.
2019. ápr. 27. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!