Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy úton a baba mi ütött belé? Megijedt az anyaságtól?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok.

Jelenleg majd 2,5 éve vagyunk együtt a párommal.

Az évek alatt, én azt éreztem vele hogy nem kell tovább keressek, mert mindenem megvan. Azt éreztem ő a gazdagságom, és ha elveszteném nem maradna semmim.

Gördülékenyen ment minden.

Egy felnőtt nőt láttam benne, egy családközpontú jó feleség jelöltet, akivel összhangban vagyok.

2 napja, kiderült állapotos.

Nagy volt az öröm. Részemről leginkább, igaz ő is nagyon örült neki és a család is.

Azonban szöget ütöt a fejembe hogy a kezdeti örömnek, híre hamva nincs mert szótlan.

Kérdeztem tőle mi bántja, azt mondta hogy 'nem tudja jó anya lesz-e, hogy vajon 10 év múlva is ugyanúgy engem akar-e, mindig megtudja majd adni a picinek amire szüksége van, készen áll ő erre"?

Megtartjuk,eddig azt mondta. Nem híve a vetetésnek, nem is engedném...

Ezt viszont most nem értem, honnan jött.. Minden tökéletes volt!

A gúta megüt az én gyerekem IS! Félek meggondolja magát...

Mire volt akkor jó az eljegyzés, villogásra?

Most kell meghátráljon?

Mit kezdjek ezzel?

Ő 23 éves

2019. ápr. 20. 12:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

sajnálom ember :(

Nem ezt érdemled,jó apa lennél.

Annyit tudsz már ilyenkor tenni hogy megbeszélitek szülje meg a gyereket,ha nem kell neki akkor majd lemond róla és te felneveled.

Ez a legnagyobb baj férfiként,hogy még a saját gyerekünk életéről sem rendelkezhetünk ha a nő elveteti akkor tűrni kell hogy megöli a gyermeked.

2019. okt. 2. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!