Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy úton a baba mi ütött belé? Megijedt az anyaságtól?
25 éves férfi vagyok.
Jelenleg majd 2,5 éve vagyunk együtt a párommal.
Az évek alatt, én azt éreztem vele hogy nem kell tovább keressek, mert mindenem megvan. Azt éreztem ő a gazdagságom, és ha elveszteném nem maradna semmim.
Gördülékenyen ment minden.
Egy felnőtt nőt láttam benne, egy családközpontú jó feleség jelöltet, akivel összhangban vagyok.
2 napja, kiderült állapotos.
Nagy volt az öröm. Részemről leginkább, igaz ő is nagyon örült neki és a család is.
Azonban szöget ütöt a fejembe hogy a kezdeti örömnek, híre hamva nincs mert szótlan.
Kérdeztem tőle mi bántja, azt mondta hogy 'nem tudja jó anya lesz-e, hogy vajon 10 év múlva is ugyanúgy engem akar-e, mindig megtudja majd adni a picinek amire szüksége van, készen áll ő erre"?
Megtartjuk,eddig azt mondta. Nem híve a vetetésnek, nem is engedném...
Ezt viszont most nem értem, honnan jött.. Minden tökéletes volt!
A gúta megüt az én gyerekem IS! Félek meggondolja magát...
Mire volt akkor jó az eljegyzés, villogásra?
Most kell meghátráljon?
Mit kezdjek ezzel?
Ő 23 éves
A gyerek olyan, amit nem lehet visszacsinálni, kapcsolatot, házasságot, lakhelyet, munkahelyet, majdnem mindent lehet változtatni, de a gyerekvállalás a legnagyobb elköteleződés egy ember életében.
És ő még nem érett meg erre, te talán már igen, bár a valós nehézsége a dolognak úgyis élesben derül majd ki.
Sokan úgy nőttek fel ehhez a feladathoz, hogy már benne voltak, mint most ti.
Állj mellette, támogasd, nyugtasd meg, ha aggódik, lássa, hogy te is és a családok is támogatják.
Naná, hogy fosik 23 éves!!!
Van diplomája? Melója? Van lóvétok? Lakhatás? Mi lesz a testével a szülés után?
28 éves vagyok,bár még nem tervezek babot.
Viszont én is megijednék,s ugyan ezek a gondolatok kavarognának a fejembe.
Az tök jó,hogy ennyi ideje együtt vagytok,meg h minden oke...Azért egy baba sokmindent megváltoztat.MEnnyi de mennyi kérdést lehet itt olvasni....
Szerintem beszélgess vele sokat,támogasd,légy mindenbe mellette.Ne csak most,később is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!