Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnétek olyannak gyereket aki napi szinten füvet szív?
Egy éve vagyunk együtt a párommal, nem rég költöztünk össze. Végig tudtam az elejétől kezdve arról, hogy napi szinten szív, viszont mióta összekoltozunk egyre inkább elkezdett zavarni. Én próbáltam már, de nekem nem jött be, nem élek amúgy sem ilyen dolgokkal.
A napokban elkezdtem gondolkodni rajta, hogy hogyan tovább, igazából egyre inkább sajnálatot is érzek iránta, hogy ő ebbe látja a boldogságot. 10 éve szív, és nem hinném, hogy ő magától le tudná vagy akarná tenni.
Mit tennetek? Lehet így jövőt tervezni? Nektek beleférne nap szinten?
Eleve nem jönnék össze olyannal, aki füvet szív. Ennyi.
Ha azt akarod, hogy a gyerekedből is füves váljék, akkor hajrá, nyugodtan szülj neki.
"Végig tudtam az elejétől kezdve arról, hogy napi szinten szív"
Magadra vess.
Kövezzetek meg, de szerintem alapjáraton nem feltétlenül van baj a könnyűdrogokkal.
DEEEEEEE!
Ez a rész: "ő ebbe látja a boldogságot" - ez nagyon nagyon nagyon gáz. Az ilyenekből lesznek az igazi függők, akik élni se bírnak a szer nélkül, ami viszont komoly probléma. Én konkrétan így definiálom magamban a függőséget. Ilyennel soha nem kezdenék, és nem férne bele.
"Végig tudtam az elejétől kezdve arról, hogy napi szinten szív, viszont mióta összekoltozunk egyre inkább elkezdett zavarni. "
Már ne haragudj de ez tipikusn női gondolkodás. Összejössz valakivel akinek tolerálhatatlan szokásai vannak, gondolom, mert amúgy ő a helyi menőcsávó. Aztán összeköltözés után megpróbálod átnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!