Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi lenne jó. A szívemre vagy az eszemre hallgasak. Egy nővel kapcsoladban?
Ne nyomulj rá, azzal csak elrontasz mindent. Tartsd tiszteletben a kérését. Teljesen természetes, hogy az ember "meggyászolja" az exét, aki az életének a része volt, ki tudja, meddig.
A legjobb talán a minimálisra redukálni vele a kapcsolatot. Ha ő úgy érzi készen áll, és tényleg szimpatikus vagy neki, akkor úgyis mondani fogja.
Ha a szíved és az eszed nem ugyanazt mondja, nagy bajok vannak.
Kérj találkozót, ne azt, higy jöjjetek össze. Az elvárásmentességtől kevés olyan van ami nagyobb teret ad.
"Ja és még mindig a volt pasijával lakik albérletben igaz külön szobában." - szerintem addig ne is kezdj vele, míg nem zár le mindent az exével. Pláne ne nyomulj rá, amíg együtt élnek. Az ilyenből lesznek a jó kis szerelmi háromszögek, féltékenykedések, az ex bekavarásai stb. Higgy nekem, éltem már át ilyet, és még a legerősebb érzelmek is megsínylik az ilyen szituációkat.
Beszéld meg vele, hogy oké, tetszik neked, szeretnél vele lenni, de mindkettőtöknek a legjobb, ha szépen lezárja a múltat.
Nos! Addig még az exével tolják az egészségügyiket, tanúlj meg helyesen îrni. Szakitót. Múltban történt tehát tt.
Egy fedél , szép emlékek =nosztalgia szex
Nos. O nem kesz egy uj kapcsolatra. Nem kell neki megertenie, hogy neked hianyzik.
Nem ertem a kerdest. Ha a szivedre hallgatsz, akkor megeroszakolod?
Ne zaklasd, hagyd beken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!